Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Red Bull Campus Clutch Dünya Şampiyonu belli oldu

 
     34 ülkeden 20 bini aşkın öğrencinin katıldığı Red Bull Campus Clutch Dünya Finali, unutulmaz anlara sahne oldu. İstanbul Volkswagen Arena’da gerçekleşen dünyanın en büyük üniversiteler arası VALORANT turnuvasının Dünya Finali’nde son ikiye kalan Endonezya ve Peru takımları nefes kesen bir mücadeleye imza attı. Dev mücadele sonunda 3-1’lik skorla galip gelen Endonezyalı takım Team Garuda Red Bull Campus Clutch şampiyonu oldu.
 
     Etkinlik kapsamında Red Bull Campus Clutch Dünya Finali’ne özel olarak bir gösteri maçı da düzenlendi. VALORANT dünyasının sevilen isimleri Red Bull oyuncusu Ferit "wtcN" Karakaya, Red Bull takımı FUT Esports VALORANT takımının tam kadrosu, FNATIC takımının Türk oyuncusu Emir Ali "Alfajer" Beder, Cenk "Combatry" Erşahin, Çiğdem "ÇiğdemT" Türk, Enes “2xCIV” Coşkun gibi isimlerin yanı sıra dünyaca ünlü Türk asıllı VALORANT yayıncısı Tarık Çelik’in de aralarında bulunduğu ekip, karma takımlarda birbirlerine karşı kıyasıya mücadele etti. Eğlenceli anlara sahne olan gösteri maçının galibi Tarık Çelik’in takımı oldu.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Riot Games Project A League of Legends Shooter Oyunu Yeni Oyun lol lol evreni CSGO Counter Strike çıkış tarihi ücretsiz FPS haberler
NBA2K Milli Takımımız Dünya Üçüncüsü Oldu Battlefield Serisinde Öne Çıkan Yapımlar

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Valorant
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız