Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rebel Galaxy Epic Games Store'da Ücretsiz

  
Rebel Galaxy, Epic Games Store kullanıcıları için sınırlı bir süreliğine ücretsiz oldu.
 
İlgilenenler Epic Games Store üzerinden giriş yaparak oyunu ücretsiz olarak edinebilir ve ardından Epic Games Launcher aracılığıyla bilgisayarına indirebilir. Oyun 27 Haziran'a kadar ücretsiz dağıtılacak. Bu tarihten önce kütüphanenize eklerseniz oyun sizde kalacak.
 
Bir sonraki ücretsiz oyun da belli oldu. Last Day of June 27 Haziran - 4 Temmuz tarihleri arasında Epic Games Store üzerinden ücretsiz indirilebilir olacak.

Rebel Galaxy'nin Epic Games Store üzerindeki tanıtım yazısı ve fragmanı:  
 

Rebel Galaxy, bilinen evrenin ucundaki tuhaf sakinlerle aksiyon dolu bir savaş, keşif, buluş, ticaret ve "pazarlık" oyunudur.
 
Korsanlarla savaşacak, anormallikleri keşfedecek, uzaylılarla arkadaş olacak, savaş enkazlarını yağmalayacak, asteroitlerden kaynak çıkaracak ve yapıtları keşfedeceksiniz. Bu heyecan dolu uzay macerasında, düzenbaz bir iyi, kurnaz bir uzay tüccarı ya da güce aç bir korsan olarak yolunuzu seçin.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Epic Games Store
Phoenix Point 19 Dakikalık Oynanış Videosu Worlds 2019 Turnuvasının Programı Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız