Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ready at Dawn Deformers'ın Sunucularını Kapatıyor

 
   Ready at Dawn, fizik tabanlı arena brawler oyunu Deformers'ın sunucularını 9 Ağustos'ta kapatacağını duyurdu.
 
   Ready at Dawn: 
 
   "Üzerinde defalarca düşündükten sonra, Ready At Dawn 9 Ağustos 2018'de Batı ve Avrupa pazarlarında Deformers'ın sunucularını kapatma kararını aldı. Deformers'ın Batı / Avrupa versiyonu üzerindeki tüm geliştirmeler sona erecek ve bunun bir parçası olarak Deformers'ın fiziksel ile dijital satışları ve gerçek para ile satılan Strand Pack'ler devre dışı bırakılacak.

   Bugünden itibaren, Tüm atölye öğeleri ücretsiz olarak kullanılabilir olacak ve böylece herkes çevrimdışı oyunda tüm formlar ve stillerin kilidini açma şansına sahip olacak. Ayrıca sunucular kapatıldıktan sonra tüm formlar ve stilleri otomatik olarak açacağız."
 
   Deformers Nisan 2017'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkmıştı.
 
   Deformers'tan önce The Order: 1886'yı çıkaran Ready at Dawn'ın websitesi üzerinde bulunan bir iş ilanına göre, stüdyo şu anda "yepyeni bir orijinal IP'ye dayanan AAA üçüncü şahıs aksiyon konsol oyunu" üzerinde çalışıyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak DSO Gaming
Rage 2 Bugün Duyurulacak, 15 Saniyelik Reklam Videosu Sızdırıldı NES Classic Edition 29 Haziran'da Mağazalara Geri Dönüyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız