Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ready at Dawn 13 Çalışanıyla Yollarını Ayırdı


 
      Daha önce God of War Chains of Olympus'u PSP'ye özel olarak geliştiren şimdi de Sony Santa Monica ile birlikte yine PSP için God of War: Ghost of Sparta'yı geliştiren Ready at Dawn 13 çalışanıyla yollarını ayırdı.
 
     Firmadan yapılan açıklamada bazen kendilerini özel hissettiklerini, bazen de pek öyle hissetmediklerini ama bugün (işçilerin çıkarılması nedeniyle) berbat hissetikleri açıklandı.
 
     Çalışanları firmada tutmayı istemelerine rağmen tutanadıklarını söyleyen yetkililer, 13 kişinin artık serbest olduğunu belirtip başarılar dilediler.
 
      Bu çalışanların firmadan ayrılması Ghost of Sparta'nın geliştirilmesini olumsuz yönde etkiler mi bilemiyoruz, ama Santa Monica'nın da yardımlarını göz önüne alırsak bu pek mümkün görünmüyor.
 
      Henüz çıkış tarihi açıklanmayan ve God of War 3'ten sonra iyice merak konusu olan Ghost of Sparta yine PSP sahiplerinin yüzünü güldürecektir.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak God of War God of War : Ghost of Sparta PSP Sony Kratos
DJ Hero 2 Şarkıcılarının Listesi Aliens vs Predator'ın Konsol Yaması İptal Edildi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
God of War: Ghost of Sparta
+ TAKİBE
AL
23 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız