Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

ReCore'un Yükleme Süreleri Fazlasıyla Uzun

   Armature Studio ve Microsoft tarafından bizlere sunulacak ReCore için inceleme puanlarının bugün gelmesi bekleniyor ancak incelemelerden önce oyunun bir adet kopyasına sahip olan Press Start Kofi adlı kullanıcı oyundan birkaç detay paylaştı.
   
   Paylaşılan videoya göre de ReCore'da öldükten sonra veya belirli alanlara girdikten sonra yükleme ekranları zaman zaman 2 dakikadan bile daha uzun sürebiliyor. Aynı şekilde frame rate konusunda da oyunun sıkıntılı olduğu belirtilmiş. Üstelik yamanın kurulmuş olmasına rağmen performans aşağı yukarı aynı olarak karşımıza çıkıyor. Tabii ki küçük yeni bir yama ile düzeltilecek bir olay ancak oyunu erkenden denemek isteyenler için can sıkıcı olabilir.
 
 

 
   Metroid Prime ile tanıdığımız Armature Studio ve Mega Man ile bilinen Keiji Inafune'nin yer aldığı ReCore 16 Eylül tarihinde Avrupa bölgesindeki kullanıcılar için çıkış yapacak. Oyun yarın Kuzey Amerika ve Avustralya bölgesi için çıkış yapacak.  Çıkış yapacak platformlar ise Xbox One ve Windows 10.

Bu haberin bağlantısı
URL
ReCore xbox one excluesive microsoft 2016 aksiyon bilim kurgu sci-fi
YouTube Üzerinde Birisi Mini SNES Yaptı Berserk için Kısa Ancak Aksiyon Dolu Bir Oynanış Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

weNM

12.9.2016 15:32:41

+2
Bi PC olsa SSD takarsın M2.SSD takarsın ama işte napacaksın konsol.

MaxPayne-2

12.9.2016 15:26:10

0
Tamam işte bunun gibi vasat oyunların yükleme süreleri düşsün diye Scorpio icat ediyorlar. :D Reduced Loading Time in Recore, only on Xbox Scorpio.

Wayward Son

12.9.2016 14:47:06

+2
O iki dakikalik yukleme surelerinde cisimizi yapip uzerine cay, mesrubat koyabiliriz. Dusunceli yapimcilar vesselam.

estefanik1

12.9.2016 14:46:30

+1
Tartışmaların teknik detaylar üzerinde yoğunlaştığı bu nesilde şöyle bir gerçek var ki iki konsol da oyun konusunda pek başarılı değil.Hele Microsoft acınası durumda.Cidden büyük kitlelere alet aldıracak bir oyun bile yok
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
ReCore
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız