Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

ReCore'dan Bir Erteleme Haberi Geldi

 
     İlk olarak E3 2015 kapsamında karşımıza çıkan ve Xbox One exclusive olarak duyurulan ReCore hakkında beklenmedik bir haber geldi. 2016'nın ilkbahar aylarında çıkması beklenen oyun, yılın son çeyreğindeki belirsiz bir tarihe ertelendi.
 
     Mega Man serisinin yaratıcısı Keiji Inafune'nin yapımcı şirketi olan Comcept'in, genelde PS Vita'ya oyun portlayan Armature Studios desteği ile yapımına devam ettiği ReCore, ertelenme haberi ile oyunu heyecanla bekleyenleri ne yazık ki üzdü. Ama bir yandan da Keiji Infune'nin kendi oyunu Mighty No. 9'u artık bitirebilecek zamanı bulması açısından farklı bir sevince de vesile oldu denilebilir. Ayrıca oyunun Windows 10 için de yayınlanacağı artık dedikoduların ötesinde bir gerçekliğe de kavuşmuş durumda. Microsoft bir yandan oyunu ertelerken oluşabilecek tepkileri de göz önüne alarak bu resmi duyuruyu da yapmış bulundu.
 
     Bakalım ReCore bir erteleme daha görecek mi yoksa 2016'nın son çeyreğinde karşımızda mı olacak hep birlikte göreceğiz. Ayrıca oyunu daha önce duymayanlar hemen aşğıdan bu post-apokaliptik evrende geçen robotik temalı aksiyon oyununun tanıtım videosunu izleyebilirler.

Bu haberin bağlantısı
URL
ReCore xbox one excluesive microsoft 2016 aksiyon bilim kurgu sci-fi
Oculus Rift'in Çıkacağı Ülkeler Arasında Türkiye Yok Sony: "PS4 Bizim İçin Her Açıdan Standartları Belirledi"
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Patren

6.1.2016 22:42:16

0
tüm oyunları erteliyorlar bari dx 12 li çıksınlar

Megathrone26

6.1.2016 20:13:20

0
Bu oyun nasıl olacak oynanışını bi görsek iyiydi. Video ilhi çekici ama oyun içini merak ediyorum ben asıl

BSC Misafiri

6.1.2016 19:30:53

0
Arkadaş anlatamıyoruz ki insanlara, artık oyunlar daha erken aşamadayken duyuruyorlar. Reklamlarını yapıyorlar. Bakın Zelda, UC4 ve sayamayacağım kadar oyun ertelendi nedeni de çok basit ortada doğru düzgün birşey yoktu. Kaç defa açıkladık. Millet sanıyor hazır oyunu çıkartmıyorlar abi öyle bir lüks yok. Çok istisnai durumlar dışında milyon dolarlık oyun yapıyorlar hadi abi oyun hazır ama biz 12 ay sonra çıkartalım diyemezler. Yani hepsini geçtim adam yılın başında gelecek yıla erteliyorsa işimiz iş. Hadi Sony Betalarını yapacağı ve çıkaracağı exc. oyunları az çok açıkladı. Bana göre güzel liste ama onlar bile bazı insanları tatmin etmiyorken Xbox'a bakıyorum da bu yıl ne çıkarıcak abi. Resmen bu yıl oturan bir microsoft göreceğiz gibi.

İdrak İstimlak

6.1.2016 18:11:35

+3
Scalbound erteleme haberinde yeni ertelemelere hazir olun demistik, birileri cok kizmisti.

Tiny Titan

6.1.2016 17:33:58

+5
O değide e3 2015 ve gamescom 2015 te bildiğimiz göz boyamış ms daha 2016 nın ilk haftasını doldurmadan 2 exc ertelendi.Geriye uyumuluk kasımda gelecek dediler ocak oldu hala insanların istediği bir çok oyun gelmedi gelenlerde de optimizasyon sıkıntısı var son bir kaç yıldır xone ın iyi bir ivme yakaladığını düşünüyordum ama bu olaylardan sonra düşüncem değişti biraz.

dikiştutmazsabri

6.1.2016 17:19:55

0
Pozan diye isim mi olur hayatımda ilk kez duydum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
ReCore
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız