Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Razer Yeni Mouse'unu Duyurdu

 
Oyuncu ekipmanı denildiği zaman akla ilk gelen firmalardan biri olan Razer, oyuncular için yeni optik mouse'unu duyurdu. Razer Viper adlı bu mouse hassas optik anahtarlar kullanarak fare hassasiyetinin çok önemli olduğu yerlerde kullanmak için oldukça uygun bir mouse.
 
70 milyon tıklamaya kadar ömrü olan mouse'un diğer özellikleri ise, 5G Optik Sensör, 16.000 DPI, sekiz programlanabilir düğme ve yarışmalara giderken ayarlarınızı kaydetmenize olanak sağlayan ve fareyi yeni bir bilgisayara bağlamanız gereken yerleşik depolama yer alıyor. Razer Viper, Razer'ın kendi resmi web sitesinde 80$ olarak fiyatlandırılmış.
 
Razer optik anahtarları şu şekilde açıkladı:
 
"Razer'in Optik Anahtarlarıyla, sinyal göndermek için fiziksel temasa ihtiyaç duymaz. Bir elektrik sinyalini bilgisayara ulaştırmak için panjurdan geçen bir kızılötesi ışık demeti kullanılarak, anahtarlar her parmağın baskısını anında yanıt vererek, oyuncunun amacına yönelik her işlemin yapıldığından emin olur.”
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak ubergizmo razer yeni mouse optik hassas ekipman
Halo Dizisi Cortana'sını Buldu Call of Duty: Modern Warfare'da Battle Royale Olacak Mı? Geliştiricilerden Yanıt Geldi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

3.8.2019 13:00:55

+1
Razer mı allah korusun!

Antikaruh

3.8.2019 12:25:22

0
Klavye, mouse, gamedap fark-etmeksizin... Girin bakın forumlarına. 2-3 ayda hepsi arıza veriyor. Millet oyuncak muamelesi yapıyor. En pahalı gamepadlerinden 2 tane almıştım. Birisi 30 gün. Diğeri 3 ay dayanmıştı. Kıçı kırık ps3 dualshockum hala çalışıyor takır takır. Bir asus, iki razer... Normalde herkes tarafından eleştirilen ama nedense bizim ülkemizde en fazla sevilen markalardan. Ne başlattı bunu, nasıl böyle bir sempati yerleşti açıkçası merak ediyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız