Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rayman Origins'ten Yepyeni Bilgiler

Rayman Origins'in tasarımı büyük beğeni kazanabilir

      Rayman serisinin yaratıcısı olan Michel Ancel, Game Informer dergisine çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Öncelikle Beyond Good and Evil 2 üzerinde bir süredir çalıştığını açıklayan Ancel, bu oyunun hayranlarını oldukça mutlu etti. Ünlü yapımcı daha sonra ise Rayman Origins ile ilgili yeni bilgiler sundu.

     İlk Rayman oyununu zor olmasından ötürü çok fazla kişinin bitirmediğini söyleyen Ancel, bu nedenle daha fazla insana hitap eden bir oyun geliştirdiklerini açıkladı. Dergide yer alan bilgilere göre Origins çeşitli şekillerde oynanabilecekmiş. İstersek etrafı iyice araştırıp çeşitli eşyaları toplayarak ve Rayman'a yeni güçler alarak ilerleyebileceğiz, buna rağmen oyunu hızlıca bitirme imkanımız da olacak.

      4 kişilik yerel co-op desteğine sahip olacak olan Rayman Origins'in bölümleri hem tek kişilik, hem de çoklu oyunculu sistem düşünülerek tasarlanmış. Co-op karakterler arasında Rayman'ın yanı sıra Globox ve iki ufaklık bulunuyormuş. Farklılıklara rağmen karakterlerin benzer özelliğe  sahip olacağı da belirtiliyor.
 
      İlk olarak indirilebilir bir oyun olarak duyurulan Rayman Origins'im disk halinde satışa çıkacağını da belirtelim. Sanırım Ubisoft, Donkey Kong Country Returns'ün satış başarısından etkilendi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Rayman Origins Platform Ubisoft Michel Ancel
Diablo 3'ten Üç Yeni Ekran Görüntüsü Sony'den PSN Sorunu Nedeniyle Hediye Oyunlar

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Rayman Origins ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız