Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rayman Origins - 3DS Demosundan İzlenimlerimiz


   Nintendo 3DS için önce çıkışı ertelenen ve henüz çıkmadan fiyatında indirime gidilen Rayman Origins demosu nihayet eShop'daki yerini aldı. Oyunu hem masa üstü konsol sürümleri hem de PS Vita'da uzun süre oynayan birisi olarak, demonun olumlu bir izlenim bıraktığını söylemeliyim. Görsel anlamda diğer sürümlere kıyasladığınızda tatmin edici bir sonuçla karşılaşıyoruz. Oyunun kendine has çizim hatları, rengarenk dünyası Nintendo 3DS ekranlarına kalitesi büyük ölçüde korunarak yansımış.
 
   Demoda Swinging Caves, Playing in the Shade ve Shooting Me Softly isimli bölümler yer alıyor. Bu bölümlerde görsel olarak gözümüze çarpan eksiklerde ışık oyunları ön plana çıkmış. Gerek ön ve arka planda oyun alanına düşen ışık hüzmeleri, gerekse topladığımız irili, ufaklı altın gibi ışıldayan peri tipli yaratıkların duruşu göze biraz daha soluk geliyor. Patlamanın olduğu, ateşin fırladığı alanlarda da bu eksikliği hissediyoruz. En önemli farklılık ise oyundaki akıcılık. Ana karakterimiz Rayman dahil olmak üzere, oyunda yer alan tüm hareketli envanterlerde HD versiyonları veya PS Vita'daki akıcılığı göremiyoruz. Ancak bu hale bir kaç dakika içinde alışıyorsunuz ve kontrollerinizi buna göre sağlıyorsunuz. Oyunu ciddi biçinde etkileyecek bir durgunluk olmadığının altını çizelim. 3D efekti kendini ciddi şekilde altın topladığımız anlarda gösteriyor. Topladığınız altınvari yaratıklar önce ekranınıza doğru uçuşuyor ve sonra gözden kayboluyor.
 
Bakalım tam sürümü çıktığında oyun nasıl bir değerlendirme eleğinden geçecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
Rayman Origins Platform Ubisoft Michel Ancel
Beyond Good & Evil 2'den Yeni Ekran Görüntüleri FIFA 13'ün Çıkış Tarihi Belli Oldu!

Bowser Zeki

20.5.2012 13:37:59

0
Bence çok güzel olmuş.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Rayman Origins ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız