Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"Rapture İçin Söylemek İstenenler Söylendi"


 
 
    Irrational Games'in başlattığı Bioshock serisi ilk oyun ile gönüllerde taht kurmuştu ancak devam oyununu üstlenen 2K Marin'in bir ek paketi oynuyormuş hissi veren devam oyunu yüzünden neden 2. oyunu Irrational'ı yapmadığı bir süredir hep merak konusuydu.
 
    Dün gece 3. oyun, Bioshock: Infinite'i duyuran Irrational Games'in Icarus projesi böylelikle açıklığa kavuşmuş oldu. Firmadan Ken Levine ise hem bu yeni oyunun hem de 2. oyun ile ilgili önemli sorulara yanıt vermeye çalıştı:
 
    “Bioshock 2'yi yapmama sebebimiz tamamen bize sahip olduğumuz zaman aralığıyla ilgili. ve doğal olarak 2K, Rapture'da geçen yeni bir oyun istiyordu. Ancak biz Rapture ile ilgili söylemek istediklerimizi söylediğimizi hissettik."
 
    Stüdyo patronu Levine'in 2K Marin ile ilgili düşünceleri ise şöyle; 

    “Çok yetenekli bir ekip olduklarını düşünüyorum ve Rapture hikayesini tamamlama konusundaki görevlerini başarıyla tamamladılar."


     2012 yılına, PS3, Xbox 360 ve PC için göz kırpan Bioshock: Infinite için ilk bilgiler dün gece gelmişti. Oyunun ilk trailer'ına ise buradan göz atabilirsiniz. Bioshock çok sağlam bir dönüş yapacak gibi görünüyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak bioshock 3 Infinite playstation3 xbox360 2kgames pc Project Icarus fps Ken Levine Rapture
3DS İçin Red Faction Oyunu Mu Hazırlanıyor? Zombiler, Black Ops İle Geri mi Dönüyor?

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
BioShock: Infinite
+ TAKİBE
AL
86 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız