Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rapor: Nintendo NX'in Görselliği PS3 ve PS4 Arasında Olacak

 
   Nintendo NX'in resmi sistem özellikleri henüz açıklanmış değil ancak yabancı basından konsol hakkında yeni raporlar gelmeye devam ediyor.
 
   Bir önceki haberde MCV'nin Nintendo'ya yakın kaynaklardan edindiği bilgiler neticesinde NX'e 2017 yılında Pokemon ve Mario oyunu geleceğini bildirmiştik. Şimdi ise yine aynı siteden gelen haberle konsolun olası görselliği ile ilgili bilgi paylaşıldı.
 
   Eurogamer'in paylaştığı bilgide NX'in çok güçlü bir taşınabilir el konsolu olacağı belirtilip Nvidia'nın mobil işlemcisi Tegra'nın yer alacağı söylenmişti. Gelen bu rapora göre de Nintendo NX'in görselliği PlayStation 3 ve PlayStation 4 arasında bir yerde olacakmış. 
 
   NX ile ilgili bir önceki haberimize buradan ulaşabilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Rapor: Nintendo NX'e 2017'de Pokemon ve Mario Oyunu Gelecek Nintendo 3DS Satışları %200 Oranında Arttı!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

EnemyDestroyeD

8.8.2016 11:54:39

0
yok artık öyle bir Dünya wiiU dada aynısını dediler bize mario , sonic , pokemon yeter 3. parti oyunlara gerek yok dediniz gördük konsolun durumunu :) nintendo bu kafayla giderse çuvallıycak yine insanları keriz yerine koyuyor resmen

ryoshi

5.8.2016 14:47:55

0
bu konsol en kötü 3ds gibi olur ama benim tahminim gameboy ile ds gibi efsane olacak

İdrak İstimlak

5.8.2016 08:55:26

0
Nintendo'nun donanım konusundaki hatalarını geçmiş dönemlerden iyi biliyoruz. Ben zayıf bir donanımla gelmesinden ziyade, programcılık açısından farklı bir yapı ile gelmesinden endeşeliyim. Olursa böyle bir durum 3. parti yapımcılar oyun yapmaya pek gönüllü olmaz, tabii mevcut konsollara göre zayıf bir konsol olması da ayrı bir handikap. Ama her şey bir tarafa adamların 1. parti oyunlarının eşi benzeri yok ve eski dönem bizim bildiğimiz oyunculuğun ruhuna uygun o kadar çok oyun yapıyorlar ki, insan ister istemez konsolu almaya niyetleniyor. Keşke yapılan oyunlar noktasında bu adamlara alternatif olacak daha fazla oyun diğer konsollarda çıksa diyoruz ama Xbox'ta bu tarz oyun neredeyse hiç yok, PS cephesi de bir nebze olsa bir kaç oyun çıkartıyor ama sonuçta hepsi de yetersiz kalıyor. Ben farklı bir tad olması nedeni ile bu konsola olabilecek donanım noktasında tüm olumsuzluklara rağmen sıcak bakıyorum. Bir oyuncu olarakta başarılı olmalarını istemelerinden başka yapacak bir şeyimiz yok.

_giray_

5.8.2016 03:35:07

+1
3. Parti desteğine göre almayı düşünüyorum. El konsolu olursa alma ihtimalim artar. İçinde UT olmadan kariyer modu oynanabilecek bir FIFA, bir kaç aksiyon oyunu, açık dünya oyunlar ve şu anda aklıma gelmeyen bazı batı tipi oyunlar olmalı. Zelda serisini sevemedim, Pokemon'da ise sadece 1. jenerasyondaki Starter seçenekleri olan oyunları oynuyorum. Mario oyunları ise güzel ama sürekli onları oynamak bana göre değil.

burakx35

5.8.2016 01:13:27

0
Kesinlikle alacağım konsollar arasında

burakx35

5.8.2016 01:13:28

0
Kesinlikle alacağım konsollar arasında

olağan_şüpheli

5.8.2016 00:12:29

0
el konsolu ve ps3-4 arası kalite sunacak ha... harika olur. almasak bile belki 3ds fiyatları düşer.

cryptdlg

4.8.2016 23:23:58

+2
Valla benim görüşüm bununda sonu wiiu gibi olacak. Wiiu yu alanlar bunu da alacaktır ama fazlasını beklemesinler. Kemik kitlesi dışında kimse almaz bu konsolu. 3 parti firmalara ihtiyacı yok diyenlere şunu sorayım. Madem 3. parti firmalarsız oluyordu da neden Wiiu nun sonu bu kadar çabuk geldi. Neden konsol satmadı. Japonlar bu kafayla giderse nintendo nun ipinin çekildiği zamanı göreceğiz, sega gibi olur sonları.

İdrak İstimlak

4.8.2016 21:58:58

+1
Ben 400 dolar yerine rekabetçi bir fiyatla 300 dolardan satışa sunulacağını düşünüyorum. Özellikle el konsolu oyunlarını televizyonda oynamak harika olacak. Büyük ihtimalle çıktığı gün alacağım. Şimdiki güncel konsollara bakıyorum da, adam gibi zevk alabileceğim oyun kalmadığını görüyorum. Şu zevksiz ve birbirinin kopyası oyunlar arasında Nintendo can simidi olacak...

TheStarBox

4.8.2016 21:35:25

0
Satmaz zanneden akadaşlar belki bilmiyor ama Nintendo konsollarının satması için 3.parti yazılımcılara ihtiyacı yok. PS4 ve PS3 arasında bir grafik performansı gösteren el konsolu birçok yapımcıdan destek alacaktır.Ayrıca bu konsolun masa üstü moddada kullanılabiliyor olması bambaşka bir olasılığıda yanında getiriyor. Ben şahsen daha yüksek çözünürlük ve daha yüksek kaplama çözünürlüklerinde Monster hunter ,Pokemon ,Legend Of Zelda oynamak isterim.

GT_55

4.8.2016 20:21:49

+2
Bu nintendo akıllanmaz. Yine dayayacak sanki tek eğlence odaklı konsol kendileriymiş gibi reklamlara. Yine dayayacaklar çöp donanıma şişirilmiş fiyatları.İnşallah sonun wiiu gibi olur.

Kasatka

4.8.2016 19:56:31

+1
Anlasildi. Nintendi yine cihazdan ilk cikista bile kar etme aliskanligina bu cihzdada devam edicek. Su an ps4 un bileşenleri 200- 250 dolar arasi. NX de 200 dolara imal edilip 399 dolara satılacak da soru su KIME ? Yukarda biri demiş ki : Iyide kimse nintend konsolunda 3. party oyun oynamak istemiyor ki ? 1. part oyunlar bize yetiyor diğerlerin i pc de oynariz demiş de zaten wii u da da 1, party oyunlarin satislari en az 1.5 ilea 2 milyon arasi cok iyi satislar ancak sana lazim olmayabilir ama firmaya yani nintendo ya sadece exc oyunlarin getirisi yetmiyor yetmezde. Sdece exc den gelen paralarda cihazi donderemezsin, Senin için sorun olmayabilir ama adamlarin exc oyunlari cok iyi satamasina rağmen wii u yu sonlandırıp 3. party oyunlari da satabilecekleri bir platform oluşturmaya calisiyorlarda gelen bilgi;ler isiginda pek de basarili olduklari söylenemez. Tegra ile bu isler olmaz en az 1060 nvidia li bir gpu ile gelmeliydi tercihim 1070 olur ama nerde o yürek nintendo da.

orangeblu

4.8.2016 19:13:34

0
O zaman geçelim bunu da. Yine marioyla geçirecekler konsolu. Gerçi dedikleri gibi ev değil el konsolu olursa çok iyi. Diğer türlü fıss.

mehmetoguzderin

4.8.2016 18:43:12

0
Eğer Nintendo özelleştirilmiş bir grafik standardı yerine OpenGL 4.2 veya Vulkan standardında bir grafik arayüzü kullanırsa bu cihaza destek vermeyecek 3. parti şirket olmaz piyasada. Zaten halihazırda Nvidia Tegra entegre grafik birimleri OpenGL 4.2 ve Vulkan komutsetlerinde gayet iyi performans sergiliyor. Eğer mevcut Tegra X1 yerine özelleştirilmiş Pascal tabanlı GPU'ya sahip bir Tegra ile gelirse zaten XBOX ONE'ın biraz aşağı kalitesinde görüntü vermesi olası cihazın.

BSC Misafiri

4.8.2016 18:15:56

+4
iyide arkadaşlar hiçbir nintendo kullanıcısı 3. parti oyun beklemiyorki en azından ben kendi özel oyunları bence çıkacak 3. parti oyunlardan çok iyi zaten wii wii u 3ds sahibi adamlar konsolda call of duty oynamak için konsolu almadıki hepsi mario kart super smash bros zelda için aldı birde bu konsolun yanında illaki adamlarda ya pc yada ps vardır oynayan orda oynar

Vinewood

4.8.2016 18:05:03

0
El konsolunda Ps3 grafikleri verse bile muhteşwm olurdu ama iki nesil arası bir görsellik sunacaksa yıkar ortalığı nx

Bloo.

4.8.2016 17:54:48

0
quote:

Orijinalden alıntı: ReflexAction adamlar xbox one ve ps4 e zor optimizasyon yapıyor ps4 e bile yetişemiyorsa bu konsolada 3.parti oyun beklemesin kimse yine wii u gibi olacak
Sega, Square Enix, Ubisoft, Activision ve Warner Bros firmaları destek verecek dendi bir önceki raporda ama ne tür oyunlarla verir bilmiyorum orasını. Sadece Ubisoft Just Dance'i duyurdu, Sega ise yeni Sonic'i

ReflexAction

4.8.2016 17:47:52

0
adamlar xbox one ve ps4 e zor optimizasyon yapıyor ps4 e bile yetişemiyorsa bu konsolada 3.parti oyun beklemesin kimse yine wii u gibi olacak
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız