Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Raiden Yine Ameliyat Masasında (Live-Action Video)

 
    Metal Gear Rising: Revengeance'ın gizemli live-action videoları kaldığı yerden devam ediyor. Metal Gear Solid 4'ün sonlarında düştüğü kötü durumdan sonra ameliyat masasına alınarak iyileştirilme sürecine alınan Raiden'ın kol ve gözünden sonra yeni videoda kılıcı ile ilgili çalışmalar yapıldığını görüyoruz.
 
    Bundan önceki videolarda da farketmiş olacaksınızdır ki, sahneler Raiden'ın kendi gözünden yansıtılıyor. Ameliyat masasından geçmişe dönerek "Jack the Ripper" olduğu günleri hatırlayan Raiden'ın, Revengeance'ta bu yıllarına dönme ihtimali gittikçe yüksek bir olasılık hâlini almaya başladı.
   
    Platinum Games'in bir anda başına geçtiği yapımcı koltuğunda Konami ve Kojami Productions ortak bir çalışma sergiliyor. Bu sene içinde çıkması beklenen yapım, Playstation 3 ve Xbox 360 platformlarına göz kırpıyor. Aşağıdan Raiden'ın ameliyatındaki son durumlara göz atabilirsiniz. Yayınlanan 3 video, "Yeniden eskiye" şeklinde aşağıda sıralanmıştır:





Bu haberin bağlantısı
URL
Metal Gear Solid: Rising trailer Xbox 360 PS3 Konami Hideo Kojima Kojima Productions Platinum Games
Move'un Asaya Dönüşme Vakti! (Çıkış Videosu) Dead Island 2?

BSC Misafiri

18.5.2012 18:01:19

0
Güzelim serinin önce içine s..... sonrada bu iğrenç live-action videolarla tüy diktiler.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Metal Gear Rising: Revengeance
+ TAKİBE
AL
33 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız