Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rage'in Yeni Videosunda Düşmanlar Tanıtılmış

Oyun Ekim ayı başında çıkışını yapacak.
 
     Çıkış tarihi yaklaştıkça Rage için oyunu anlatan yeni yapımcı günlüğü videoları da gelmeye devam ediyor. Daha önce oyunun geçtiği dünya ve silahlar gibi öğelere değinen oyunun yapımcıları, Rage'in beşinci yapımcı günlüğü videosunda ise oyunda yer alan düşmanlar hakkında bilgi veriyorlar.
 
     Macera ve araştırma öğelerine de yer verilen Rage'in FPS dinamiklerine sahip olduğunun belirtildiği bu videoda daha sonra ise videonun ana konusu olan düşmanlara geçiliyor. Burada oyunda bulunulan bölgelere göre farklı klanlar ile karşılaşacağımızı anlıyoruz. İşin asıl ilginç olan noktası ise her klanın farklı savaş silahlarına ve farklı saldırı tekniklerine sahip olması. 
 
     Videoda klanların nasıl özelliklere sahip olduğuna da değinilmiş. Örneğin bazı klanlar atik bir yapıya sahipken bazıları ise size temkinli yaklaşacak. Bazı klanlarda ise uzaktan kumanda ile yönetilebilen özel silahlar olacağı belirtilmiş. Zaten sizin de kullandığınız bu silahların kimin tarafından yapıldığı da böylelikle açıklanmış oluyor. 
 
     Videonun ikinci kısmında ise daha tehlikeli olan mutantlara yer verilmiş. Boyutları da değişen bu düşmanlarımız dışında oyunda tam donanıma sahip askeri güçlerle de karşılaşacağız ve anlaşılan oyunda bizi zorlayan en büyük etkenlerin başında bu askerler gelecek. Oyunun yapım aşamasından da görüntüler içeren oyunun bu videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Rage id Software id5 tech Bethesda PC PS3 Xbox 360 iPhone
TW: Shogun 2'ye Yeni Birimler FIFA 12'nin İngiltere Kapağı Göründü
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

29.7.2011 03:11:02

-1
fear 3 e benzemiş

BSC Misafiri

29.7.2011 01:05:31

0
peki ben şöyle konuyla alakalı bir yorum yapayim :) öncelikle karşılaştırma yapacağım.fallout ile borderlands... bu ikisi arasinda bağantilara değineceğim borderlands da beğenmediğim şey bir yerden sonra combat sisteminin yetersiz kalmasi yani kendini tekrarlamasi bosslar taktikeri ve moblar değişsede olay MMORPG oynarmiscasina vur kac oluveriyor,fallout da ise ucsuz bucaksiz gez gezebildin bir dünya var borderlands dan farkli ve ikisinin konulari farkli. rage de ise farkli olacak veya olabilecek seyler mesela gun specialization kesinlikle lazım olan bişey yerden çöp gibi itemlar toplayip iyi olmalarini beklemek biraz sıkıcı gibi geliyor.. bunun dısıda konu fallout a benzesede bize falloutdan cok farkli deneyim sunacak olmasi mesela borderlands daki araba kullanma gibi . co op olmasini beklemesemde bu oyunun multiplayer ozellikleri olmasini cok isterim. bunun yaninda combatlarin sıradan olmaycağını bu son videoda anladik ki mob larda çeteerden mutantlara kadar farklilik yapip combatlar

BSC Misafiri

28.7.2011 21:53:11

0
Karakter animasyonları içi kullandıkları elemanları neye göre seçiyorlar :) çok kıyak meslek hani mavi mocap kostümü giyenleri soruyorum? Biraz bilgi verir misiniz bsc ailesi?

Immolatıon

28.7.2011 19:37:08

+2
Konu ile alakalı oyun zaten güzel atmosfer iyi online'ıda iyi olursa okulu ertelesinler :D Konu ile alakasız from dust çıktı oyun arcade haberin var heralde ben kutulu sanıyordum bir baktım arcade demosunu indirdim ama benim görüşüm 1200 ms point verilmez.

prowent55

28.7.2011 19:23:03

0
konu ile bi alakası yok ama yazacak bi yer bulamadım from dust xbox 360 a dün çıkacaktı niye çıkmadı hala daha :(
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Rage ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
44 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız