Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rage 2 id Software ve Avalanche Studios Tarafından Geliştiriliyor

 
   Açık dünya FPS oyunu Rage 2 id Software ve Avalanche Studios ortaklığıyla geliştiriliyor.

   Rage 2 duyuru fragmanının yayınlanmasından sonra resmi sitenin İngilizce versiyonunda oyunun Avalanche Studios tarafından geliştirildiği yazıyordu ancak siteyi İngilizce dışındaki dillere alınca açıklama kısmında Avalanche Studios'un yanı sıra id Software'ın da yapım aşamasında olduğu doğrulandı.

   Bunun ardından resmi Rage twitter hesabı da id Software ile Avalanche Studios'un oyun üzerinde birlikte çalıştığını doğruladı.
 
   id Software daha öncesinde Doom, Quake ve Rage oyunlarını; Avalanche Studios ise Just Cause ve Mad Max oyunlarını geliştirmişti.
 
   Rage 2 PlayStation 4, Xbox One ve PC için geliştiriliyor. Çıkış tarihi henüz belli değil.

   Rage 2'nin resmi oynanış fragmanı bugün Türkiye saati ile 17:00'da yayınlanacak. Şimdilik duyuru fragmanını buradaki haberden izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dualshockers Rage Rage 2 Bethesda Softworks id Software Avalanche Studios açık dünya FPS
Bigben Interactive Cyanide Studio'yu Satın Aldı Eidos Montreal Shadow of the Tomb ve Avengers'ın Yanı Sıra Üçüncü Bir Oyun Daha Geliştiriyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Kim Kitsuragi

15.5.2018 19:49:19

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Nerevarine Bethesda derken? Bethesda Game Studios’un bu oyunla uzaktan yakından ilgisi yok. :)
Sen ne saçmalıyorsun kardeş oyunun dağıtımcısı Bethesda

Johnny Silverhand

15.5.2018 19:21:24

0
Bethesda derken? Bethesda Game Studios’un bu oyunla uzaktan yakından ilgisi yok. :)

Antikaruh

15.5.2018 17:43:13

0
Bu ne ya böyle ? İşin içinde Avalanche'ın oluşu beklentimi 4-5 basamak düşürdü. Bir birini tekrar eden görev bile denemeyecek saçmalıklar, boş bir dünya (olması gereken gibi değil, bildiğin anlamsız bom boş), sağa sola tekma atacağın ciddiyetsiz bir sandbox yapımcısı... Umarım Bethesda'nın yayımcılığı ve id'in katkıları oyunu kotarır.

Drima

15.5.2018 14:00:14

0
Bi gameplay gelse diyeceğiz tamam ya da şöyle böyle ama işte sadece duyuru yetmiyor.. En en merak ettiğim iki şey oyun bitince gezme var mı ki ilk oyunda yok ve çok gıcık bir durumdu daha yapmadığım yarışlar vardı ve ikinci sorum ne kadar ciddiyetten uzak ya da değil?

deadlight54

15.5.2018 12:38:31

0
Grafik motoru olarak id Tech 6 kullanılmaz herhalde. Bethesda'nın Avalanche Studios'a id Tech 6'yı kullandıracağını düşünmüyorum.

wattonx

15.5.2018 12:31:37

+3
Millet kafadan ya kontak yada ağır bir hastalıkları görmediği şeyden nefret ediyorlar baya baya bir hate nation ortaya çıkacak yakında oyunlarda fanatiklik ne be aptallar ayıp be kardeşim iyi ozaman millet yeni şeyler yapmasın aç league of legends aç fornite bu ikisi yeter zaten geriye kalan saçma salak aptal kendine tanımlıyorda bu kelimeyle bırak o youtube yorumları ayrı insanı sinirlendiriryor gerçekten bu sığırlara bir şey yapmayacaksın

rebidem

15.5.2018 11:31:07

0
quote:

Orjinalden alıntı: abel xavier Avalanche Studios’a ne oluyor bu Bethesta id varken neden bu adamlara emanet etmiş? Ciddiyetten uzak saçma sapan oyun gelirse şaşırmayın.
Oyunu kimin yaptığından haberin olmuş sonunda :)

kollaps

15.5.2018 09:43:43

+3
mad max ortamlar atmosfer olarak gayet güzel bir oyundu saçma sapan bir konusu da yoktu bazı yerlerde korku oyununa bağlıyordu hatta. tek eksisi bir süre sonra tekrara bağlıyor diye eleştiriler yapıldı ama ben çok beğenmiştim oyunu wasteland havasını çok iyi veriyordu. bu tecrübesini rage için kullanırlarsa çok şey katabilirler oyuna. ciddiyetsiz bir oyun olursa da bunun avalanche ile ilgili olacağını sanmam.

Kim Kitsuragi

15.5.2018 07:57:36

+1
Avalanche Studios’a ne oluyor bu Bethesta id varken neden bu adamlara emanet etmiş? Ciddiyetten uzak saçma sapan oyun gelirse şaşırmayın.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Rage 2
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız