Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

RTS Severler! Planetary Annihilation'a Az Kaldı

Umarız tanıtım videosundaki akıcı oyun mekaniği hayal kırıklığına uğratmaz.
 
     Total Annihilation'ın manevi devam oyunu Planetary Annihilation hatırlarsanız geçtiğimiz sene içerisinde 2 Milyon Dolar'dan fazla (Tam olarak kuruşu kuruşuna 2.229.344$) para toplamıştı Kickstarter kampanyası ile. Çünkü strateji yapımlarında bolca tecrübe kazanmış kaliteli isimlerin oluşturduğu Uber Entertainment tarafından geliştiriliyordu ve vadettikleri gerçekten de strateji meraklılarını heyecanlandırmıştı.
 
     Planetary Annihilation'ın, 40 kişiye kadar dev oyun alanlarında gezegenleri ele geçirmeye, savaşlar yapmaya, meteorları ele geçirip amacınıza göre kullanmaya ve koloniler kurmaya el veren bir yapısı bulunuyor. Bir yandan güneş sistemlerine yayılırken ekonominizi geliştirmeye çalışıp diğer yandan üslerinizi korumaya ve gezegenleri yok edecek derecede teknolojiler üretip düşmanlarınıza korku salmaya çalışacaksınız. Tanıtım videosu bir nebze daha iyi fikir verecektir.
 
     Kickstarter kampanyasında vadedilen erken erişim hakkı yaklaşık bir hafta sonra başlıyor ve 7 Haziran'da oyunun Alpha sürümü açılıyor. Oyunun Beta sürümünün Eylül - Kasım ayları arasında, tam sürümünün ise Aralık ayında çıkması bekleniyor. Diğer yandan oyun Steam'e girer girmez kodları satın almış oyunculara iletilecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Planetary Annihilation Uber Entertainment RTS Strateji Uzay
Eski LA Noire Yapımcıları Bağımsız Stüdyo Kurdu Fuse'un İnceleme Skorları Yayında
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

OverdoLive

5.6.2013 21:21:58

0
Uzun zamandır beklediğim bir tema. Yuvarlak harita (gezegen), gezegenler arası koloniler... Çok ümitliyim bu oyundan, bizi hayal kırıklığına uğraşmayacağı kesin. Bence bu tarz grafikler çok tatlı ve hoş olmuş :D İnsanı bunaltmıyor, nasıl tabir edeceğimi bilemedim ama iç açıyor dersek daha uygun olur sanki. Bu oyunu asıl oynanabilen yapacak bence Multiplayer olur ama gezegenler arasında geçen bir oyunda kim bilir nasıl senaryolarda çizilebilir.

Mert_U

28.5.2013 21:27:10

0
Strateji türü özellikle de RTS'ler her zaman ilgimi çekmiştir.Umarım bu oyun beklentilerimi karşılar.

BSC Misafiri

28.5.2013 19:21:58

0
hahahaha :D 2 milyar dolarlık projeyi nerede gördün sen bir söyle de bakalım belki güzeldir alıp bakalım :D gta oyunları bile 100 milyonun az bişey üzerindeyken 2 milyar doları nerenden çıkarttın merak ettim doğrusu:D

Dovahkiin

28.5.2013 17:24:24

-2
Tamam grafiğe bakarak oyuna iyi/kötü denilmez de, şu çizgi film grafikleri kabak tadı vermedi mi artık? Bu tarz çıkan ilk oyunlara yaratıcıydı en azından, şimdi masrafsız olsun kolay olsun diye 2 milyon dolarlık projeler bile bu stili tercih ediyor. Yine de RTS olduğu için ve oyun mekanikleri ilginç gözüktüğü için denemek isterim. Umarım open beta/demo seçenekleri olur(veya SC'deki Starter Edition benzeri bir uygulama). Düzenleme: Milyon olacak milyar nerden çıktı.

musAKka

28.5.2013 14:47:40

0
Belli ki Total Annihilation gibi bir efsaneye yakışır bir oyun geliyor. Heyecanla bekliyorum.

- The Stig -

28.5.2013 14:07:19

0
Spore oyunun uzay çağını hep o türde daha bir open world olan bir oyun olsun isterdim.. tam aradığım oyun olmasada ona çok yakın.. sabırsızlıkla bekliyecem.. ilk ve tek takipçisi benim galiba :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Planetary Annihilation
+ TAKİBE
AL
11 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız