Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

RPG Ustası Matsuno, Unsung Story'i Duyurdu


     Vagrant Story ve Final Fantasy Tactics'in yaratıcısı olan Yasumi Matsuno'nun yeni oyunu Unsung Story: Tale of the Guardians duyuruldu. Playdek adlı geliştirici tarafından hazırlanan oyunun Kickstarter kampanyası da başladı.
 
    600.000 dolar minimum bağış toplanması beklenen oyun için ilk gün yaklaşık 200.000 dolar toplandı. Eğer 1.8 milyon dolar toplanırsa oyunun PS Vita sürümü, 2.8 milyon dolar toplanırsa ise Nintendo 3DS sürümü hazırlanacak.
 

      Klasik taktiksel-rpg oyunlarına benzeyecek olan oyun yokolmaya yüz tutmuş bir türe yeniden hayat verecek gibi görünüyor. Unsung Story, savaşların sadece kahramanlar tarafından kazanılmadığı, kazanalar kadar kaybedenlerin de olduğu bir dünyada geçiyor. Unutulmaya yüz tutmuş sayısız hikaye, gizli-saklı kalmış masallar Unsung Story'de hayat buluyor.

     Rasfalia adlı fantastik bir dünyada geçen oyunumuzda Seventy-Seven Years War adlı savaşta büyük imparatorluklar ve krallıkların safında savaşan bir grup savaşçının öyküsü anlatılıyor. Unsung Story'de her bölümde farklı savaşçılar yönetilecek ve yepyeni oynanış öğeleri ile karşılaşılacak. Bazı bölümleri tek kişi oynarken, bazılarında ise 10'dan fazla savaşçıyı kontrol edeceğiz.
 
    Hakkındaki ilk bilgilere baktığımızda bile heyecanlandığımız oyunun Yasumi Matsuno tarafından hazırlanması bize güven veriyor. Aşağıda oyunun ilk sanatsal çalışmalarını bulabilirsiniz.

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
tactical RPG Strateji Playdek Yasumi Matsuno PC Ps Vita 3DS
Next Car Game, Steam'de Yayınlandı Battlefield 4'e Sinematik Oyun Modu Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

ultraslan06GS

16.1.2014 00:26:59

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri aman alkan yemedik oyununu
Bu yorum ne içindi şimdi ? Ah şu misafirler çamur atıp kaçan pis anonimler !

BSC Misafiri

15.1.2014 20:18:27

0
aman alkan yemedik oyununu
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Unsung Story: Tale of the Guardians ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız