Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

RPG Souls of Chronos, 14 Şubat'ta PS5, Switch ve PC için Çıkıyor

 
 
Yayıncı Astrolabe Games ve Çinli geliştirici FUTU Studio, RPG Souls of Chronos'u PlayStation 5, Switch ve PC için Steam üzerinden 14 Şubat'ta yayınlayacaklarını duyurdu. Oyun, İngilizce, Japonca, Basitleştirilmiş Çince ve Geleneksel Çince dil seçeneklerini destekleyecek.
 
Souls of Chronos, savaş sistemi için aksiyon oyunuyla harmanlanan klasik bir izometrik JRPG deneyimini benimsiyor. Dış dünyaya özlem duyan genç bir çocuk olan "Sid" ve gizemli, zamanı büken "Chronus" "Tori" ikilisi olarak oynayan oyuncular, liman kenti Astella ve ötesinde maceralarını yaşayacaklar.
 
Oyun beş bölüme ayrılmıştır. Olayların bu karmaşık iç içe geçmişliğinde, oyuncuların oyun boyunca yaptığı seçimler nihayetinde dört farklı sonla sonuçlanacak ve Astella'nın kaderini belirleyecek.
 
Tanıtım Videosu
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu RPG Souls of Chronos PS5 Switch PC
Hi-Fi Rush Steam'de ilk Haftada Forspoken'dan Daha Fazla Kazanç Sağladı Like a Dragon: Ishin! için Yeni Bir Fragman Videosu Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız