Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

RPG Mugen Souls, 2023 Baharında Switch'e Geliyor

 
 
Eastasiasoft, Compile Heart tarafından geliştirilen RPG Mugen Souls'un Switch sürümünü 2023 baharında piyasaya süreceğini duyurdu. Oyunun Switch sürümü, daha önce yayınlanmış tüm ek hem metin hem de ses için tam Japonca ve İngilizce dil desteği içerecektir.
 
Oyun açıklaması
 
Evreni ve yedi dünyasını fethetme görevinde Chou-Chou'ya katılın! Bu anime tarzı JRPG'de, güvenilir yoldaş Altis, sadık piyon Ryuto ve daha fazlasının kontrol komutasını alacaksınız. Ama her şey planlandığı gibi gidecek mi?
 
Mugen Souls, serbest dolaşan bir savaş haritasında sıra tabanlı dövüş, parti ve beceri özelleştirme, keşfedilecek geniş dünyalar ve hayranların bayıldığı pek çok "moe" estetiği sunuyor! Hiper Modu etkinleştirmek için savaş alanında kristalleri yok edin, kombolar gerçekleştirin ve Moe Kill tekniklerini kullanarak düşmanları köleleştirin, zayıflıklarından yararlanarak onları birer eşyaya dönüştürün. 
 
Duyuru Videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu RPG Mugen Souls Switch
Need for Speed Unbound için Oynanış Videosu Yayınlandı One Piece Odyssey için Water Seven Adasını Tanıtan Yeni Bir Fragman Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız