Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Puppeteer, PS Vita'ya Gelmeyecek

 
   Gamescom'da o kadar çok haber uçuştu ki etrafta, şayet Puppeteer'ı es geçtiyseniz veya gözünüzden kaçtıysa kendinizi affedebilirsiniz. Sony Japan tarafından PlayStation 3'e özel geliştirilen 2 yeni IP'den birisi Puppeteer; eşsiz güzellikte bir platform oyunu.
 
   Puppeteer, Kutaro adında kuklaya dönüştürülmüş bir çocuğun Moon Bear King'den kaçışını konu ediniyor. Odundan kafası, onun bu zorlu yolculuktaki en  büyük yardımcısı. Puppeteer bir oyundan çok sanat kokan bir kukla tiyatrosu tadında. Sahip olduğu tuhaf ve fantastik dünya, başlı başına bir masal anlatıyor... Hem de tüm PlayStation 3 sahiplerinin dinlemesi gereken bir masal.
 
   Sony Japan oyun direktörü Gavin Moore, harika görünümlü bu platform oyunu için PS Vita sahiplerini üzecek bir açıklamada bulundu: "PS Vita üzerinde bir çalışmamız yok. Herhangi bir duyuruda bulunmayacağız." Moore ayrıca PS Move desteğiyle ilgili gelen sorulara da net bir cevap vererek zorlama bir eklentidense klasik kontrolleri tercih edeceklerini dile getirdi: "Geleneksel platform oyunu klasik kontrollerle yapılır ve bizim tüm çalışmamız bunun üzerine. Ancak ilerleyen dönemlerde PS Move için birşeyler yapabiliriz."
 
   Şayet Puppeteer'ı halen görmediyseniz veya tanışmadıysanız, Gamescom 2012 videosu aşağıda. Hem PS Vita sahipleri de çok üzülmesin. Tearaway, konsol sahiplerini tatmin edecek bir yapım olacaktır.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Puppeteer Gamescom 2012 PSN PS 3 PS 3 özel Sony Japan platform kutaro
NBA Live 13'ten Oynanış Videosu Sızdı! Lords of Football İçin Tanıtım Videosu Yayımlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Opricnik

23.8.2012 18:08:21

0
bir sürü oyun duyuruldu bırakta bazı oyunlar ps3'e özel gelsin

alsndnz

23.8.2012 16:27:34

0
böyle özgün yapımlar vitaya gelmesse ne olucak artık anlamıyorum nerdeyse oyun çıkmıycak cihaza
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Puppeteer
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız