Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Psychonauts 2 için Oynanış ve Hikayeye Genel Bakış Videosu Paylaşıldı

 
 
Double Fine'dan Tim Schafer, Xbox Games Showcase Extended E3 2021 Konferansı sırasında Psychonauts 2'nin hikayesine bir bakış attı. Psychonauts 2, sinematik bir tarza ve tonlarca özelleştirilebilir psişik güce sahip bir platform macera oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
 
Bu oyunda oyuncular, Raz'ın insanların beyinlerine girerek içlerindeki kötülüklerle savaşabilir, gizli anıların kilidini açabilir ve benzersiz ortamları keşfedebilir. 
 
Oyun 25 Ağustos'ta Xbox One, PlayStation 4, Xbox X ve S, PC, MacOS, Linux, Klasik Mac OS'a çıkacak.
 
Yayınlanan video
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
macera
Final Fantasy 7 Remake ve Alan Wake Remastered, Epic Games Store'un Veritabanında Göründü Microsoft Flight Simulator: Nordics World Güncellemesi Artık indirilebilir
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

18.6.2021 14:58:03

+1
Tim Schafer;Kojima gibi boş adam değil,iyi iş çıkartmış,klasik olacak bir oyun geliyor.Steam fiyatı çok iyi;92 TL.

FTW Conqueror

18.6.2021 14:25:03

0
Bu oyun duyurulduğunda ilk oyundan haberim oldu merak edip ücretsiz verildiğinde denemiştim geçen sene. Haliyle çok eski bir yapım olduğu için mekanikler çok zorladı ama o kadar orjinal düşünülmüş bir dünya vardı ki sırf onun hatrına neler yapmışlar diyerek bitirdim oyunu. O günden beri merakla bekliyorum.

romedon

18.6.2021 14:07:06

0
Bu oyunun ilkini dvd de yada cd orjinal olarak sanırm ya pcnet yada oyungezer vermişti dergi yanında. 2006 yada 2007 yılında 10 11 yaşındayken yüklemiştim ama bi bok anlamamıştım biraz oynayıp silmiştim zor gelmişti sanırm. Hatırladığım tek şey bi adam vardı kafasında kapı vardı, orayı açıyodu bizde içine düşüyoduk. Mobile çıksa 1. oyunmda denese
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız