Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Psychonauts 2 Çıkış Tarihi Belli Oldu

 
 
Yayıncı Microsoft ve geliştirici Doublefine Productions, Psychonauts 2'nin 25 Ağustos'ta Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC platformlarına çıkış yapacağını duyurdu.
 
Oyun hakkında
 
Benzersiz yetenekleri ve gizemli komploları bir araya getiren Psychonauts 2, sinematik stil ve çok sayıda özelleştirilebilir psişik gücün yer aldığı bir platform macera oyunudur.
 
Grim Fandango, Brütal Legend ve Broken Age gibi oyunların efsanevi tasarımcısı Tim Schafer tarafından sunulan, mizah ve entrikanın bir arada işlendiği yaratıcı sinematik hikayeyi deneyimleyin.
 
Beyinlerindeki iblislerle savaşmak, gizli anıların kilidini açmak ve geçmiş kötü duygusal hatıraları çözümlemek için Raz'in insanların beyinlerine girme yeteneğini kullanarak benzersiz ortamlar keşfedin.
 
Birbirinden farklı, zorlu ve eğlenceli bir platform deneyiminde akrobatik bir şekilde havaya zıplayın ve yolunuza iplerin üzerinde yürüyerek ve trapezlerden atlayarak devam edin.
 
Nesneleri patlatmak, yakmak veya havaya kaldırmak ya da zamanı yavaşlatarak çevredeki bulmacaları çözmek ve stratejik düşmanlarla savaşmak için güçlü bir dizi psişik güç kullanın.
 
Yayınlanan video
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Psychonauts 2 Double Fine Fig PC PS4 Xbox One Platform bağımsız indie
Halo Infinite için Çok Oyunculu Tanıtım Fragmanı Yayınlandı Hades, PS5, Xbox Series, PS4 ve Xbox One'a Geliyor

YildirimBuyucusu

14.6.2021 10:24:55

+1
Sonunda çıkış tarihi belli oldu. Uzun yıllar bekledi insanlar bu oyunu. 2 ay sonra oyuna kavuşuyoruz. Macera oyunu sevenler bu oyuna bayılacak.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Psychonauts 2
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız