Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Project Natal Detayları Bu Akşam mı?

 
Microsoft'un en merak edilen projelerinden biri olan Project Natal ile ilgili yeni detay ve görseller bu akşam yayınlanabilir.
 
Microsoft'un sitelerinden birisi olan Channel 9 girdiği yazı ile firmanın CES 2010 fuarındaki bahsedeceği konuların neler olacağını belirtti. Yanlışlıkla girilen bu bilgiler kısa bir süre içerisinde siteden kaldırılmış olsa da siteyi ziyaret eden bazı kullanıcılar bahsi geçen yazıyı görme şansına sahip oldular.
 
Sitede Microfost'un bugün başlayacak olan CES 2010 fuarındaki basın konferansından notlar yer aldı. Bu notlara göre fuarda gösterilecek olan bir videoda Project Natal'ın bu yıl çıkacağına dair bir ibare yer alacak. Çıkış tarihinin duyurulm ihtimali de bulunuyor.
 
Bir diğer yayınlanan ilginç bilgi ise Microsoft'un üzerinde çalıştığı Game Room adlı bir sistem üzerine yayınlandı. Microsoft yapacağı konferansta bu sistem ile ilgili bilgileri de paylaşabilir.
 
Bu haberin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini ise önümüzdeki saatler içeriinde öğrenebileceğiz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak
Sonic & Sega All-Stars Racing'e Mii Desteği Xbox Game Room Ayrıntıları Açıklandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Kinect
+ TAKİBE
AL
18 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız