Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Project Draco'nun Resmi Adı "Crimson Dragon" Oldu

Crimson Dragon bir Xbox Live oyunununa göre oldukça kaliteli görsellere sahip

     Tokyo Game Show 2010'da duyurusu yapılan Kinect oyunlarından birisi olan Project Draco'nun resmi adı kesinlik kazandı. Xbox Live Arcade üzerinden satılacak oyunun resmi adı "Crimson Dragon" olarak belirlendi.
 
      Bu yıl piyasaya çıkacak olan oyun Panzer Dragoon oyunlarının yaratıcısı olan Yukio Futatsugi tarafından tasarlanıyor. Geliştirici ekibin içinde Panzer Dragoon serisinde çalışmış çok sayıda eleman da yer alıyor.

      Ejderlerimizi özelleştirebileceğimiz, online oyun desteği bulunan multiplayer modlarına sahip olacak Crimson Dragon gelişmiş grafikleri ile dikkat çekiyor. Sadece Kinect ile (tahminlermiz o yönde) oynanabilecek bu oyunun Famitsu dergisinde yayınlanmış yeni görüntülerini aşağıda bulabilirsiniz.
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Project Draco aksiyon Kinect Shooter xbox 360
IGN, SSX Deadly Descents'i Beğendi Facebook'taki Sosyal Oyunlara İlgi Azalıyor

söny

28.2.2012 16:17:33

0
Kinecte böyle oyunlar gelmesi sevindirici cocuk kitleye değilde daha büyüklere sunulan oyunlar kinecti daha zevki yapabilir daha güzel daha çok oyunlar görmek isteriz
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Crimson Dragon
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız