Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Process of Elimination, 11 Nisan 2023'te Kuzey Amerika'da ve 14 Nisan'da Avrupa'da Çıkış Yapıyor

 
 
Yayıncı NIS America, Process of Elimination'ın PlayStation 4 ve Switch için 11 Nisan 2023'te Kuzey Amerika'da ve 14 Nisan 2023'te Avrupa'da yayınlanacağını duyurdu.
 
Dedektif gizem oyunu ilk olarak 27 Mayıs'ta Japonya'da PlayStation 4 ve Switch için piyasaya sürüldü.
 
Yüzden fazla kurbanı olan rezil bir seri katil olan Quartering Duke, iğrenç eylemleriyle ülkeyi kaosa sürükledi. Öldürme çılgınlığına bir son vermek için, dünyanın en iyi dedektiflerinden oluşan "Detective Alliance", onu ortaya çıkarmak ve boyun eğdirmek için bir araya geldi.
 
Bununla birlikte, beklenmedik bir olayda, Wato Hojo adlı hevesli ama dikkat çekici bir dedektif, operasyonlarına rastlar. Quartering Duke'u araştırmak için gizemli Morgue adasındaki Detective Alliance'e katılır, ancak hedefinin aralarında pusuya yattığına dair tüyler ürpertici bir keşif yapar! Bu dedektifler, dava soğumadan önce masumiyetlerini kanıtlayıp Quartering Duke'un kimliğini ortaya çıkarabilecekler mi?
 
Tanıtım Videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Process of Elimination PS4 switch
Naraka: Bladepoint, 22 Aralık'ta Xbox One'a Geliyor Hayatta Kalma Oyunu Holstin, Konsollar ve PC için Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız