Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Pro Evolution Soccer 2014'ten Yeni Bir Video


    Oyun dünyasının en çekişmeli sahnelerinden futbol türünün iki önemli oyunundan PES serisi, bu sezona yeni bir oyun motoruyla hazırlanıyor. Konami, yeni oyun motorundaki yeni oynanış dinamiklerini görmek isteyen oyunculara yönelik bir video yayınladı.
 
    Yayınlanan bu videoda PES 2014'teki top kontrol sistemini öğreniyoruz. Yayınlanan videoya baktığımızda PES 2014'le birlikte ilk hareketleri uygulamak daha da kolaylaşmış gözüküyor. Ayrıca bu hareketlerin uygulandığında ortaya çıkan karakter hareketleri de ilgi çekici duruyor. Videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
PES 2014 Pro Evolution Soccer 2014 Futbol Konami PS4 PS3 Xbox 360 Xbox One PC
Project Phoenix'in Wii U Sürümü Olmayacak Dishonored'ın Yeni DLC'si Çıkışını Yaptı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

16.8.2013 19:33:52

0
maxell37 ve onur89tr bilemiyorum yaşınız kaç, aklınız ne kadar selim bilemiyorum fakat yazdıklarımdan hiçbir şey anlamamışsınız. Yeni neslin tezcanlı evlatları sözüm sizedir. Siz kimsiniz? Unvanınız, mesleğiniz nedir? Yazılım veya donanım sektöründen misiniz? Kimsiniz? Yukarıda NAÇİZANE sıraladım dedim. Ben böyle gördüm, her iki oyunu da aldım koydum bazen iş arkadaşlarımla bazen sizin gibi genç öğrencilerimle bile oturup oynuyorum. Özelliğini vesairesini bilmem. Ben çoklu oyundan bahsediyorum, karşılıklı iki kişinin oynadığı. Sizin gibiler vitamin değilken biz video-game salonlarında, langırt salonlarında vakit geçirirdik. Pes'i sırf o eski ruhu yakaladığımız için oynuyoruz. Fifa'yi da yıllardır oynuyoruz zaten. 07'den sonra Pes ilgimizi çekti o kadar Her ikisini de ayrı değerlendirin dedik kötü mü ettik. Ne yapalım ikiside birbirine benzer aynı oyunlar çıkarmalarını mı bekleyelim ey aklı alıklar. İki oyununda eksiklikleri birbirine üstünlükleri var. Ayrıca kardeşim PES HABERİ bu. İyi bir özellik anlatıyor o kadar, neyin öfkesi bu. Gidersin alırsın oynarsın a gülüm. Ben size oynamamı dedim bir diğerinden kötü mü dedim a eleştirmen bozuntuları. Ayrı ayrı değerlendirin dedim. Senin ana yemeğin Fifa'ysa seni de tebrik ederim ne diyeyim senin tercihin sana benim ki bana. BAK BEN GÜLÜYOR MUYUM! Normalde sizin gibi aklı evvellere cevap vermek bir yana dursun böyle forumlara yorum bile yazmam. Ama kişilikleriniz tam oturmadığı için sürekli bir taraf olma ihtiyacı hissediyorsunuz. Böyle yapmayın. Gelecekte bu tutumunuz size hayatta başarı getirmez. Ayrıca koyun sürüsü şeklinde asimetrik-politik lisan ile zeytinyağı gibi üste çıkma başkalarının avukatlığını üstlenen onur89tr isimli gence; yaptığın hareket söylediğinle çelişmiyor mu? Ya işte birine koyun derken başkasına koyunluk yaparsanız benim gibiler çıkar siz gençlere tokat gibi gerçekleri serer. Ayrıca emin ol şu yazdıklarından anladım ki çevrendeki en marjinal insandan daha fazla marjinalimdir tanısan belki çok şeyler verebileceğim biri olabirdin. Neyse konu oyundu nereden nereye geldi. Her iki oyunu da kıyaslayabilirsiniz. Eksik, kötü, iyi özellikleri olabilir insanlığınızı, tahammül gücünüzü yitirmeden yorumlar yapmaya özen gösterelim. Ha birde satış rakamlarına bakarak konuşan sizler ve İngiltere'deki %90 lık kesimseniz bizler %10'luk kesim olarak marjinal kesimiz bu da siz gençlere sizin deyiminizle damacana kapağı olsun. Futbolun beşiği İngiltere olabilir fakat en iyi oyuncular Güney Amerika'dan çıkar. En iyi en marjinal oyunlar ise Uzakdoğu'dan. Tekrardan SAYGILAR!

maxell37

15.8.2013 14:31:52

+1
pes 2014 yeni bir video daha..pes 2014 HEART http://www.youtube.com/watch?v=5VbjWKBJ-cQ&feature=youtu.be BUARADA BSC ÇOK YAVAŞ ÇALIŞIYOR TATİLDE SANIRIM..DUYURULAR VE GELİŞMELERİ SONRADAN TAKİP EDİYOR..SAĞIR SULTAN MİSALİ :ddd:ddd:d

onur89tr

14.8.2013 19:46:20

+1
quote:

Orijinalden alıntı: maxell37
alıntı:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Pes ve Fifa'nin iyi ve kötü özelliklerini naçizane sıraladım. Pes; grafik, top momentumu, atak kombinasyonu, gereksiz çarpıp düşmeler bakımından rakibinin önünde. Oyunun yavaşlığı ve oyuncu hareketinin kayganlığı -ki bu göze yavaşlık çarpacak kadar kötü bir görünüm değil- Pes'in olumsuz yönleri. Bu durumda kıyaslayacak olursak Pes, Fifa'ya göre biraz daha aksiyonlu bir oyun o yüzden benim gibi 94-07 arasında kesintisiz fifa oyuncularının ilgisini çekmeyi başarmıştır. Fifa'nın hızlı oyununa ben alışamadım belki de bilemiyorum top aşırı sekiyor ve dönüyor. Oyuncuların bir anda keskin dönüşler yapması belki de oyunun bu kadar hızlı olmaması gerektiğinin bir göstergesi. 2007'den sonra önceliğimi Pes'e verdim. Bu yılda öyle olacak fakat şu anda Fifa oynuyorum. Pes'i ana yemek Fifa'yı tatlı olarak görüyorum artık fifa13'ten beri. Her iki oyunu ayrı ele almak lazım ben ikisinden de haz alıyorum. Pes sanırım biraz daha bizim 29-30 yaş grubuna hitap ediyor, zorluk derecesi olsun, diğer özellikler ve kombinasyonlar olsun fakat şunu anlamak lazım Pes yeni bir soluk getirdi ve ondan Fifalaşmasını beklemek yanlış olur onu öyle Fifa'yi fifa kabul edip zevkine varmak gerek. Saygılar.



yorumlarını okurken senin fifa oynadığına kesinlikle inanmadım..yada futboldan hiç anlamıyorsun..sen nasıl olurda fifaya pesten daha hızlı dersin..pesi ana yemek fifayı tatlı olarak görüyormuş :DD peh peh kusuruma bakma ama kı..... gülüyorum..peste futboldan adına hiçbişi düzgün değil..örneğin şutlar çok iyi diyebilir misiniz,paslar,çalımlar yada kaleciler...kafa vuruşları tam bir fiyasko..kornerler desen öyle.bu sene daha güzel yapıcaklar diye beklerken serbest vuruşlar bile komik olmuş.fifa da şutları pasları çalımları geçiyorum hava topu mücadeleleri bile harika..peste bunlar yok..ultimate team diye bir özellik var..sadece bu özellik pesi yerle bir eder.."seasons"özelliğini söylemiyorum bile.fifada keskin dönüşler var dedi..evet var ama gerçek futbolda ki gibi..peste gereksiz düşmeler ve çarpışmalar daha iyi dedi arkadaşımız..gene gülesim geldi..ben çoğu zaman messiyle 5 kişinin arasından pardon içinden geçtiğim anlar oldu :DD tekrar tekrar izlediğimde hayalet olduğumun düşüncesine kapıldım :DD pes te hala buz pistinde kayan oyuncular görüntüsü var ve ne yazıkki pes 14tede bunu görücez..evet pes 14 pes 13e göre daha iyi olucak ama fifada daha iyi olucaktır..ben pes 14ü fifa 14le değil fifa 12yle bile kıyaslamam..grafikleri çok iyi diyen arkadaşları duyuyorum..en fazla pes bir adım önde olsun..oynanabilirlik olmadıktan sonra gerisi hikaye..zavallılar belki 4-5 yama çıkarda oyunu adam akıllı bir şeye benzeterek oynarsınız..kale yaması,şut yaması,çim yaması :DDD

ingiltere futbolun beşiğidir..Orda pes oynayanlar sadece fifa oynayanlara oranı yüzde 10dur...buda bazı yorum yapmayı bilmeyenlere kanalizasyon kapağı olsun..
Çok haklısın bunlar kendi kabuklarından çıkamamışlar. Kendi çevresi neyi benimsiyorsa onun peşinden gider bunlar. Koyun sürüsü gibi.

BSC Misafiri

14.8.2013 15:08:31

0
Fifa bu sene grafik ve oynayış bakımından PES'e fark atmıştı.ha bir de animasyonlarda da bayağı iyiydi.bakalım yeni oyunları nasıl olacak?

maxell37

14.8.2013 13:54:24

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Pes ve Fifa'nin iyi ve kötü özelliklerini naçizane sıraladım. Pes; grafik, top momentumu, atak kombinasyonu, gereksiz çarpıp düşmeler bakımından rakibinin önünde. Oyunun yavaşlığı ve oyuncu hareketinin kayganlığı -ki bu göze yavaşlık çarpacak kadar kötü bir görünüm değil- Pes'in olumsuz yönleri. Bu durumda kıyaslayacak olursak Pes, Fifa'ya göre biraz daha aksiyonlu bir oyun o yüzden benim gibi 94-07 arasında kesintisiz fifa oyuncularının ilgisini çekmeyi başarmıştır. Fifa'nın hızlı oyununa ben alışamadım belki de bilemiyorum top aşırı sekiyor ve dönüyor. Oyuncuların bir anda keskin dönüşler yapması belki de oyunun bu kadar hızlı olmaması gerektiğinin bir göstergesi. 2007'den sonra önceliğimi Pes'e verdim. Bu yılda öyle olacak fakat şu anda Fifa oynuyorum. Pes'i ana yemek Fifa'yı tatlı olarak görüyorum artık fifa13'ten beri. Her iki oyunu ayrı ele almak lazım ben ikisinden de haz alıyorum. Pes sanırım biraz daha bizim 29-30 yaş grubuna hitap ediyor, zorluk derecesi olsun, diğer özellikler ve kombinasyonlar olsun fakat şunu anlamak lazım Pes yeni bir soluk getirdi ve ondan Fifalaşmasını beklemek yanlış olur onu öyle Fifa'yi fifa kabul edip zevkine varmak gerek. Saygılar.
yorumlarını okurken senin fifa oynadığına kesinlikle inanmadım..yada futboldan hiç anlamıyorsun..sen nasıl olurda fifaya pesten daha hızlı dersin..pesi ana yemek fifayı tatlı olarak görüyormuş :DD peh peh kusuruma bakma ama kı..... gülüyorum..peste futboldan adına hiçbişi düzgün değil..örneğin şutlar çok iyi diyebilir misiniz,paslar,çalımlar yada kaleciler...kafa vuruşları tam bir fiyasko..kornerler desen öyle.bu sene daha güzel yapıcaklar diye beklerken serbest vuruşlar bile komik olmuş.fifa da şutları pasları çalımları geçiyorum hava topu mücadeleleri bile harika..peste bunlar yok..ultimate team diye bir özellik var..sadece bu özellik pesi yerle bir eder.."seasons"özelliğini söylemiyorum bile.fifada keskin dönüşler var dedi..evet var ama gerçek futbolda ki gibi..peste gereksiz düşmeler ve çarpışmalar daha iyi dedi arkadaşımız..gene gülesim geldi..ben çoğu zaman messiyle 5 kişinin arasından pardon içinden geçtiğim anlar oldu :DD tekrar tekrar izlediğimde hayalet olduğumun düşüncesine kapıldım :DD pes te hala buz pistinde kayan oyuncular görüntüsü var ve ne yazıkki pes 14tede bunu görücez..evet pes 14 pes 13e göre daha iyi olucak ama fifada daha iyi olucaktır..ben pes 14ü fifa 14le değil fifa 12yle bile kıyaslamam..grafikleri çok iyi diyen arkadaşları duyuyorum..en fazla pes bir adım önde olsun..oynanabilirlik olmadıktan sonra gerisi hikaye..zavallılar belki 4-5 yama çıkarda oyunu adam akıllı bir şeye benzeterek oynarsınız..kale yaması,şut yaması,çim yaması :DDD ingiltere futbolun beşiğidir..Orda pes oynayanlar sadece fifa oynayanlara oranı yüzde 10dur...buda bazı yorum yapmayı bilmeyenlere kanalizasyon kapağı olsun..

iamburak

14.8.2013 12:34:34

0
Saha gerçekten çok basit görünüyor umarım değişir

josrdr

14.8.2013 12:32:10

0
posizyon zenginliği açısından tutuyorum pes'i o kadar gerçekçilik adına tek artı yönleri bu artı listesine optimizeyi de ekleyebiliriz koşu animasyonları hâlâ aynı. bacak yapıları, kafa önde kambur koşuş, ayrıca bacak o kadar açılır mı. şu ana kadar kalecilerde gelişme yok gibi görünüyor. sadece ters köşeye yatma animasyonu eklenmiş demo 10 gün içinde çıkacak deniyor, göreceğiz devrimlerini

dominnic

14.8.2013 09:15:36

0
ben yıllarca nasıl olduda pes oynamışım kendimi şaşıyorum vallaha adamların koşmaları kalecilerin hareketleri topun ağlarla buluşması berbat görünüyo. ayrıca o hareketler için o tuş kombinasyonları nedir ya bir analoğu sağa diğerini kuzey batıya ardında bide r1 tuşuna yuhh yani yuhh bunları yapıcam die ellerin birbirine düğümlenir bişey yapıyoruz sanıyolar ama pes ps3 kafelerinden ileri gidicek oynanacak bi oyun değil gerçek futbol fifa dır 6-7 yıldan fazla sadece pes oynamış biri olarak sölüyorum bunu...

KauFmaNXIII

14.8.2013 03:19:48

0
Onu bunu geçtim bi futbol oyununa böyle bir müzik neden koyarsın KONAMI hayattan soğudum.

BSC Misafiri

14.8.2013 02:34:54

-2
Pes ve Fifa'nin iyi ve kötü özelliklerini naçizane sıraladım. Pes; grafik, top momentumu, atak kombinasyonu, gereksiz çarpıp düşmeler bakımından rakibinin önünde. Oyunun yavaşlığı ve oyuncu hareketinin kayganlığı -ki bu göze yavaşlık çarpacak kadar kötü bir görünüm değil- Pes'in olumsuz yönleri. Bu durumda kıyaslayacak olursak Pes, Fifa'ya göre biraz daha aksiyonlu bir oyun o yüzden benim gibi 94-07 arasında kesintisiz fifa oyuncularının ilgisini çekmeyi başarmıştır. Fifa'nın hızlı oyununa ben alışamadım belki de bilemiyorum top aşırı sekiyor ve dönüyor. Oyuncuların bir anda keskin dönüşler yapması belki de oyunun bu kadar hızlı olmaması gerektiğinin bir göstergesi. 2007'den sonra önceliğimi Pes'e verdim. Bu yılda öyle olacak fakat şu anda Fifa oynuyorum. Pes'i ana yemek Fifa'yı tatlı olarak görüyorum artık fifa13'ten beri. Her iki oyunu ayrı ele almak lazım ben ikisinden de haz alıyorum. Pes sanırım biraz daha bizim 29-30 yaş grubuna hitap ediyor, zorluk derecesi olsun, diğer özellikler ve kombinasyonlar olsun fakat şunu anlamak lazım Pes yeni bir soluk getirdi ve ondan Fifalaşmasını beklemek yanlış olur onu öyle Fifa'yi fifa kabul edip zevkine varmak gerek. Saygılar.

BSC Misafiri

14.8.2013 02:34:37

0
quote:

Orijinalden alıntı: MuhammedBasol FIFA 12'den bu yana çok az gelişti.Ama PES her sezon oynayışa çok çalışıyordu.Her kesin dalga geçtiği grafikler yeni nesile uyumlu o ağzınızın suyunun aktığı MGS 5'in motoru oldu.Şimdi hala yok odun gibi yok kalas gibi animasyonlar diye eleştiriyorsunuz.MGS 5'e niye hiç bi laf demediniz o zaman..
İlki o bir aksiyon oyunu spor oyunu değil ikincisi her oyun illa Fox Engine'i verimli çalıştıracak diye bir kural yok .

BSC Misafiri

14.8.2013 02:34:33

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri
alıntı:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

alıntı:

Orijinalden alıntı: MuhammedBasol

Şimdiye kadar gördüğüm en iyi grafikli futbol oyunu budur!FIFA 14 bu sene grafik konusunda ilk çalımı PES 14'den yedi.PES 14'ün oynayışıda iyi olursa FIFA'nın bu sene olmasa bile önümüzdeki yıllarda PES'den çekeceği var :D


Grafik her şey değildir diyenler bugünlerde 180 derece dönmüşe benziyor :D PES ne yaparsa yapsın FIFA'da gelişmeye devam ediyor sen şu an da FIFA bir şey geliştirmiyor zannediyorsun ancak adamlar şimdiden FIFA 17'ye bile çalışıyorlar .


FİFA 17 (!) evlat yaşın kaç bilmiyorum ama abartının da bir sınırı vardır dimi.
Impact Engine'in 2009-2010'da yapımına başlandığını biliyor musun ? Bu söylediğim de bir tahmindi sende biliyorsun ki EA Sports'da çalışmıyorum .

dIsAstEr

13.8.2013 23:59:48

+1
quote:

Orijinalden alıntı: MuhammedBasol <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: dIsAstEr<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: MuhammedBasol<br><br>Şimdiye kadar gördüğüm en iyi grafikli futbol oyunu budur!FIFA 14 bu sene grafik konusunda ilk çalımı PES 14'den yedi.PES 14'ün oynayışıda iyi olursa FIFA'nın bu sene olmasa bile önümüzdeki yıllarda PES'den çekeceği var :D</blockquote><br><br>Ignite motorunu görmediniz sanırım?</blockquote><br><br>Gördük Ignite'yi FIFA 13'den ne farkı var peki!Sen onu gördün mü?
http://youtu.be/JxE5MaKuCEc

desiremusic

13.8.2013 23:53:58

+1
Şu gay-ass müziklerden bi vazgeçmedi Konami, direk kapadım videoyu allah belasını versin be.

bozcan

13.8.2013 23:30:39

+1
quote:

Orijinalden alıntı: MuhammedBasol FIFA 12'den bu yana çok az gelişti.Ama PES her sezon oynayışa çok çalışıyordu.Her kesin dalga geçtiği grafikler yeni nesile uyumlu o ağzınızın suyunun aktığı MGS 5'in motoru oldu.Şimdi hala yok odun gibi yok kalas gibi animasyonlar diye eleştiriyorsunuz.MGS 5'e niye hiç bi laf demediniz o zaman..
Fifa 12 den beri az değişti diyosun da ben Fifa 11 den beri fifayı oynuyorum daha bu oyuna ne eklenebilir derken adamlar hep OYUNU BOZMADAN güzel şeyler eklemeyi başardılar! PES her sene resmen oyunu sil baştan yaptı al bu sene de bambaşka bir oyun var çok mutlusunuz. Grafik her şey değil oynanış daha önemli hele ki futbol oyunlarında!!

krauzer

13.8.2013 23:03:32

0
top ağlarla bu şekilde buluşuyorsa pes 13 takılmaya devam ederim... ...BU NE YAA

BSC Misafiri

13.8.2013 22:47:03

+2
iyi güzelde oyunda başarılı olmak için illede 50 tane tuş kombinasyonu gerektirmesi, zaten zor olan oyun sistemini iyice yokuşa sürüyor. RPG mi oynuyoruz maç mı yapıyoruz belli değil. biraz daha basite indirgemeleri gerektiğini düşünüyorum. kendim halı sahada o hareketleri oyundakinden çok daha rahat yapıyorum. Tek tuşa indirge şunu, pozisyona ve oyuncuya göre hareket ve etkisi değişsin.

BSC Misafiri

13.8.2013 22:46:57

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri
alıntı:

Orijinalden alıntı: MuhammedBasol

Şimdiye kadar gördüğüm en iyi grafikli futbol oyunu budur!FIFA 14 bu sene grafik konusunda ilk çalımı PES 14'den yedi.PES 14'ün oynayışıda iyi olursa FIFA'nın bu sene olmasa bile önümüzdeki yıllarda PES'den çekeceği var :D


Grafik her şey değildir diyenler bugünlerde 180 derece dönmüşe benziyor :D PES ne yaparsa yapsın FIFA'da gelişmeye devam ediyor sen şu an da FIFA bir şey geliştirmiyor zannediyorsun ancak adamlar şimdiden FIFA 17'ye bile çalışıyorlar .
FİFA 17 (!) evlat yaşın kaç bilmiyorum ama abartının da bir sınırı vardır dimi.

Frozen Grenadier

13.8.2013 22:40:09

+2
igniye ı bakkalda mı gördün

Frozen Grenadier

13.8.2013 22:39:06

+2
igniye ı bakkalda mı gördün

RedBearded

13.8.2013 22:19:32

-3
quote:

Orijinalden alıntı: dIsAstEr
alıntı:

Orijinalden alıntı: MuhammedBasol

Şimdiye kadar gördüğüm en iyi grafikli futbol oyunu budur!FIFA 14 bu sene grafik konusunda ilk çalımı PES 14'den yedi.PES 14'ün oynayışıda iyi olursa FIFA'nın bu sene olmasa bile önümüzdeki yıllarda PES'den çekeceği var :D


Ignite motorunu görmediniz sanırım?
Gördük Ignite'yi FIFA 13'den ne farkı var peki!Sen onu gördün mü?

RedBearded

13.8.2013 22:16:14

-4
FIFA 12'den bu yana çok az gelişti.Ama PES her sezon oynayışa çok çalışıyordu.Her kesin dalga geçtiği grafikler yeni nesile uyumlu o ağzınızın suyunun aktığı MGS 5'in motoru oldu.Şimdi hala yok odun gibi yok kalas gibi animasyonlar diye eleştiriyorsunuz.MGS 5'e niye hiç bi laf demediniz o zaman..

dIsAstEr

13.8.2013 22:14:01

0
quote:

Orijinalden alıntı: MuhammedBasol Şimdiye kadar gördüğüm en iyi grafikli futbol oyunu budur!FIFA 14 bu sene grafik konusunda ilk çalımı PES 14'den yedi.PES 14'ün oynayışıda iyi olursa FIFA'nın bu sene olmasa bile önümüzdeki yıllarda PES'den çekeceği var :D
Ignite motorunu görmediniz sanırım?

BSC Misafiri

13.8.2013 22:10:36

0
bide demo geleydi

BSC Misafiri

13.8.2013 22:10:30

0
gol olduğunda kale ağlarında en ufak bir kıpraşma yok kalas gibi sanki duvara atı adam topu

BSC Misafiri

13.8.2013 22:10:26

0
quote:

Orijinalden alıntı: MuhammedBasol Şimdiye kadar gördüğüm en iyi grafikli futbol oyunu budur!FIFA 14 bu sene grafik konusunda ilk çalımı PES 14'den yedi.PES 14'ün oynayışıda iyi olursa FIFA'nın bu sene olmasa bile önümüzdeki yıllarda PES'den çekeceği var :D
Grafik her şey değildir diyenler bugünlerde 180 derece dönmüşe benziyor :D PES ne yaparsa yapsın FIFA'da gelişmeye devam ediyor sen şu an da FIFA bir şey geliştirmiyor zannediyorsun ancak adamlar şimdiden FIFA 17'ye bile çalışıyorlar .

BSC Misafiri

13.8.2013 22:10:13

+1
İzledim baktım ve hala FIFA . İsteyen PES oynasın ben FIFA'da mutluyum sağolun .

BSC Misafiri

13.8.2013 22:10:12

+2
Her senelerde böyle video yayınlıyorlar ama nafile . Grafik motoru değişti diye sizde gelin güvey oldunuz sanki oyun çıkdı da bence yine hüsran olacak .

RedBearded

13.8.2013 21:55:39

-4
Şimdiye kadar gördüğüm en iyi grafikli futbol oyunu budur!FIFA 14 bu sene grafik konusunda ilk çalımı PES 14'den yedi.PES 14'ün oynayışıda iyi olursa FIFA'nın bu sene olmasa bile önümüzdeki yıllarda PES'den çekeceği var :D
  • 1
  • 2
  • 3
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Pro Evolution Soccer 2014 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
49 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız