Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Prey'in PC Demosu Yayınlandı

 
   Prey'in PC demosu en sonunda yayınlandı.
 
   PC kullanıcıları Steam sayfasına giderek oyunun deneme sürümünü indirebilirler. Bununla birlikte, oyun 29 Ağustos tarihine kadar Steam'de %50 indirimle 109,50 TL'ye satılmakta. 
 
   Prey'in demosu yaklaşık dört ay önce PlayStation 4 ve Xbox One sistemleri için yayınlanmıştı. Hatta Arkane Studios PC'ye neden demo gelmediği ile ilgili olarak şu şekilde bir açıklama yapmıştı: "Bu sadece bir kaynak atama işi. Hem konsolda hem de PC'de bir demo yapamadık, seçim yapmak zorundaydık. Ve ayrıca, PC'de Steam var. Steam oyuncuları oyunu 2 saatten az oynayıp iade edebilir bu da zaten bir demoya benziyor."
 
   Tabii bu açıklamayı yapan Arkane Studios Başkanı Raphael Colantonio'nun iki ay önce şirketten ayrıldığını da hatırlatalım.

Bu haberin bağlantısı
URL
arkane bethesda action aksiyon prey prey 2 bilim kurgu psikoloji
İzometrik RPG Shadows: Awakening Duyuruldu God of War Dijital Deluxe Sürümü İçeriği Listelendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

2K

21.8.2017 21:53:07

0
Prey gerçekten çok iyi bir oyun. Bioshock serisinden daha çok System Shock'un ruhani devamı denilebilecek bir oyun. Demo'da anlayamazsınız süresinden dolayı ama eğer giremediğiniz yerlere tekrar girmeyi, araştırmayı seviyorsanız kesinlikle alın. Genelde aldığım oyunları çok uzun süre sonra veya farklı sonları varsa tekrar oynarım ama Prey'i direk 2 kere bitirdim. Bu oyun her yerde değilse, biraz köşede kaldıysa sebebinin Bethesda'nın hiç bir şeyden anlamayan tanıtım ekibi yüzünden. Doom'da da aynı şeyi yapmışlardı, tanıtım videolarında adam yavaş yavaş oynuyor 'bu ne be Doom değil bu' demiştim sonra Nvidia videosunu izledim oyunun hızlı yapısını hakkıyla gösterdiler.

stun

19.8.2017 19:32:51

+1
oyunun oynanışı hikayesi çok güzel.. ama sonu çok kötü..

SZR_CLN

19.8.2017 02:38:45

+3
İndirimli fiyata bak 109 tl ne oldu bu oyun fiyatlarına, almıyorum, kalsın

rambocuk

18.8.2017 16:09:07

0
biraz zevk meselesi karanlık bilim kurgu severler oynarken kendinden geçmiştir ama ben sıkılırım gördüklerim ve incelemeleri okuduğum kadarıyla

veli@1144

18.8.2017 12:41:13

+1
Tabi siz bunun incelemesini de yapmadiniz eskiden bi ersin vardi talha vardi incelemeler vardi oyun alacagimda verdiginiz puanlara bakardim incelemesine bakardim alirdim pisman da olmazdim simdi baska siteleri takip ediyoruz resident evil 7 yi es gectiniz prey de keza öle inceleme falan kalmadi artik...

EzioAuditore_

18.8.2017 11:26:35

+4
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Şişirilmiş bir oyun. Kötü mü? Asla. Amaaa o kadar da iyi değil.
Bu oyunun önüne gelebilecek son sıfattır "Şişirilmiş". Tam tersine hak ettiği değeri göremedi bile Zelda'dan Horizon'dan.

BSC Misafiri

18.8.2017 09:07:31

+3
Şişirilmiş bir oyun. Kötü mü? Asla. Amaaa o kadar da iyi değil.

alsndnz

18.8.2017 01:55:05

+3
bu sene cikmis en iyi oyunlardan gotye aday bile olur
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Prey
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız