Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Prey 2'nin Silahlarından Detaylar

Alev püskürtücü gerçekten de çok havalı duruyor

    Prey 2'nin ilk videosunu izleyenler eminim bu videoyu beğenmişlerdir. Human Head Studios gerçekten etkileyici bir video ile karşımıza çıkmıştı. Oyun hakkındaki ilk bilgiler de beklentilerimizi arttırmamızı sağladı.
 
    Oyunun yönetmeni Chris Rhinehart da silahlar hakkında bazı bilgiler vererek kafamızdaki soru işaretlerini yanıtladı. Prey 2'de bazı silahların mermilerini kendimizin dolduracağını söyleyen yetkili, bazı silahların ise kendiliğinden şarj olacaklarını söylüyor. 

    Oyundaki silahların ikincil ateşlerinin de olmayacağını söyleyen Rhinehart, bunun nedenini ise Prey 2'de çok sayıda araç-gerecimizin bulunmasına ve bunları sık sık kullanacak olmamıza bağlıyor. Bu arada oyunda çok sayıda yakın dövüş silahımız da olacak. Buna rağmen bazı giysiler sayesinde sadece yumruklarımızla da iş görme şansımız olacakmış.

     Bir kelle avcısı olacak ana karakterimiz Killian Samuels'in çok sayıda silaha sahip olacağı tahmin etmek zor değil. Zaten ilk video da aksiyonu yüksek bir oyunla karşılaşacağımızın kanıtı olmuştu. Umarım hayal kırıklığına uğramayız.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gamingbolt Prey 2 PC PS3 Xbox 360 FPS Bethesda Human Head Studios
Starbreeze, Josef Fares ile Yeni Oyun Hazırlığında Gears of War 3'ün Tüm Skin'leri Bu Videoda

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Prey 2
+ TAKİBE
AL
18 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız