Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Prey 2, Ortalama 15 Saat Sürecek

Sıkı bir FPS deneyimi Prey 2'de olacak gibi görünüyor
 
    Prey 2 yapımcısı Human Head, oyunun ortalama 15 saat süreceğini açıklayarak heyecan uyandırdı. Ortalama FPS sürelerinin 2 katı sayılabilecek bu süre gerçekten uzunluğuyla bekleyenlerini tatmin edecek görünüyor.
 
    Alınan bilgilere göre oynanış süresi, oyuncunun keşfetme isteğine ve yan görevleri yapmasına göre 15 saate kadar çıkabilecek. Proje şefi Chris Reinhart'ın oyun ile ilgili açıklamaları ise şöyle:
 
    “Güçlü bir tek kişilik oyuncu deneyimi yapmaya odaklanmış durumdayız. Tek kişilik oyun deneyimi konusunda ustalaşmış olan Bethesda'ya bağlıyız, İlginç bir mücadele oluyor bizim için. Yaptığımız diğer bazı şeyleri de değiştirmemizi sağlıyor. Tek kişilik oyuncu modu daha büyük olmalı. Daha fazla oyuncu seçeneği olmalı. Yapılacak çok şey var."

    Prey 2, seneye göz kırpıyor, platformları; PC, PS3, ve Xbox 360.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Eurogamer Prey 2 PC PS3 Xbox 360 FPS Bethesda Human Head Studios oyun süresi
DJ Hero 2 DLC'leri Devam Ediyor Retro Yeni Wii için Oyun Geliştiriyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

MegaWolt38

21.4.2011 13:01:43

0
Tekli oyun senaryosu kısa olan oyunların hepsi dandik oyunlardır, hiçbiri tutunamaz. Çoklu oyuncu oynamak isteyen varsa l4d2 falan oynasın, onda saat sınırı yok, ya da gitsin wow oynasın. ama göz boyayıcı 3-5 saatlik tek oyuncu senaryosu yapıp, çokluya abanıp parayı kırmak isteyen ezik oyunlar hep öyle kalıyorlar. prey 2 den beklentim üst düzeyde, ilk oyunu da çok beğenmiştim.

Guest-F97E00D06

20.4.2011 20:04:42

-1
15 saate sıkılır insan.

Guest-73EC99CC3

20.4.2011 19:08:34

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri bıraksınlar bu işleri böyle konuşanların hepsini gördük başına oturupta 4 saatte bitiremedim fps olmadı daha yeni çıkan oyunlardan "yan görev ve oyuncunun keşfetme isteği" cümlesine dikkat yani bu da satış politikası reklam amaçlı söylenen şeyler 15 saat sürceğini hiç sanmıyorum
yan gorev yerıne adam gıbı gorev koyulmalı bence.yanla ısımız ne .

BSC Misafiri

20.4.2011 18:33:29

0
bıraksınlar bu işleri böyle konuşanların hepsini gördük başına oturupta 4 saatte bitiremedim fps olmadı daha yeni çıkan oyunlardan "yan görev ve oyuncunun keşfetme isteği" cümlesine dikkat yani bu da satış politikası reklam amaçlı söylenen şeyler 15 saat sürceğini hiç sanmıyorum

Barxxx

20.4.2011 18:33:00

0
Bıktım 6-8 saat süren oyunlardan ya eskiden böle değildi bir oyun 10 saatten aşağ olmazdı piyasaya çıkan hiçbir kaliteli oyun 9 saatden fazla değil portal 2 umarım uzun olur. artık her oyunda 6 saat eline silah alıp önüne çıkanı indiriyosun son dönemde UC2 hariç beğendiğim oyun olmadı.Crysis 2 bile bence ilk oyuna göre gerilemiş.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Prey 2
+ TAKİBE
AL
18 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız