Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Portekiz'de Reklamcı Olmak Varmış


     Nintendo aslında genel olarak oldukça iyi reklam filmleriyle karşımıza çıkar. Wii ve DS için yayınlanan harika reklamlar hala hafızalarımızdaki yerini koruyor.
 
     Super Mario Bros. 25th Anniversary için Portekiz'de yayınlanan reklamı ise kişisel olarak berbat buldum; hatta Portekiz'de reklamcı olmak varmış dedim. Kamera karşısına bir yetişkin ve 2 çocuk geçirip çocukların hayret dolu bakışlarını çekmek. Tam bir emek ve yaratıcılık ürünü!
 
     Eğer Mario çocuklara göre o nedenle reklam da uygun olmuş derseniz bir şey diyemem, ama Mario'nun çocuklara göre olmadığını çok iyi biliyoruz. Bu arada mükemmel bir Nintendo reklamı izlemek isteyenler buraya tıklasınlar.

 

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo Wii Wii Nintendo reklam portekiz
Sega'dan Mutlu bir Aile Portresi Street Fighter Karakterlerine Farklı Bir Bakış
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

SOLID SNAKE

29.12.2010 00:57:11

0
linkteki reklam harbici güzel,wii den we yani biz anlamı çıkıyor,ve en sondada Wii kelimesindeki 2 tane i harfi 2 japon gibi selam veriyor. oldukça güzel. ama bu portekizdeki reklam resmen mallık eseri,reklam deil yani 3 kişi yi 3 farklı kamera açısıyla çekmişler ne bir konuşma ne bişey.

Reishi

28.12.2010 20:04:52

0
Mario çocuk oyunu değil; sadece çok ciddi bir oyun değil. Ayrıca, Mario'dan zevk alamayacak insan zor bulunur bence. Bulunsa bile sorunu Mario'da değil o insanda aramak lazım bence. Super Mario Galaxy mesela... Hiç oynadınız mı, gerçekten? Oynayıp da savunmalarınıza devam ediyorsanız Mario'yu sevmemek için içten içe inat ettiğiniz dışında bir sonuca varamıyorum, belki benim salaklığımdır gerçi başka bir sonuca varamamam.

waltran

28.12.2010 16:47:14

0
mario çocuk oyunu işte. bir oyunu birileri oynuyor diye çocuk olmadığı söylenemez. babamda oynasa çocuk oyunu bu arkadaş boş yere savunup durmayın marioboylar. reklamda mario ya uygun olmuş zaten mario dan ne beklenirki. mario bu kadar olur diye her incelemeden 10 puan alırkende marionun ne olduğu belliydi zaten. mario bu ne bekliyorsunuzki. bu kadarına bile benden 10 puan !

Reishi

28.12.2010 15:29:32

0
1-Mario'nun sadece çocuklara göre olduğunu düşünenler gerçekten bana ilginç geliyor. İnsan bir bakar gelmiş geçmiş en iyi skor ortalaması listesine falan. 2-Linkteki reklamı çok beğendim ama Portekiz reklamı gerçekten aptalca olmuş.

BSC Misafiri

28.12.2010 13:58:07

0
mario cocuklara göre zaten

CodeMachine

28.12.2010 13:00:00

0
Linkteki reklamda portekiz reklamını aratmıyor ha
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Wii
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız