Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Pokemon Trading Card Game Live PC, iOS ve Android için duyuruldu

 
 
Pokemon Company, PC, Mac, iOS ve Android için Pokemon Trading Card Game Live'ı duyurdu. Tüm dünyada oynaması ücretsiz bir oyun olarak piyasaya çıkacak ve İngilizce, Fransızca, İtalyanca, Almanca, İspanyolca ve Brezilya Portekizcesi dillerini destekleyecek. İlk olarak 2021'de Kanada'da iOS ve Android için bir çıkış yapacak. PC ve Mac için ise küresel bir açık beta sürümü yayınlanacak.
 
Pokemon Trading Card Game Live oyunu, oyunculara güncellenmiş bir sürüm ile farklı bir deneyim sunmaya hazırlanıyor. Yeni başlayanlar için oyunu nasıl oynayacaklarını öğrenmeleri için kolay ve eğlenceli olacak şekilde tasarlanıyor. Ek olarak mevcut oyuncular için yeni zorluklar sunuyor.
 
Oyuncular, kendi bölgesini inşa edecek ve dünyadaki diğer oyuncularla savaş verecek. Ayrıca oyuncular, en sevdikleri Pokemon etkinliklerinin tadını çıkarabilecek. 
 
Fragman videosu
 
 
 
Oynanış fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu kart savaş
They Always Run 20 Ekim'de Çıkış Yapacak Wanderer, 2021'in 4. Çeyreğine Ertelendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

22.9.2021 19:27:48

0
Pokemon kart oyunu 90lardan beri var ve dijital ortamda oynamak isteyenlerden biri olarak çıkıyor olmasına çok sevindim.

BSC Misafiri

21.9.2021 10:08:39

+3
Allah senelerdir sürekli aynı oyunları oynayacak kadar bir oyuna bağımlı olanlara yardım etsin. Bu nedir abi ya eciş bücüş yaratıkların yakında yeme içme oyununu oynayacaksınız.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız