Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Pokemon Quest iOS ve Android için 28 Haziran'da Çıkacak

 
   The Pokemon Company, oynaması ücretsiz aksiyon rol yapma oyunu Pokemon Quest'in 28 Haziran'da iOS ve Android cihazlar için çıkış yapacağını duyurdu.

   Pokemon Quest şu anda Nintendo eShop aracılığıyla Switch üzerinde ulaşılabilir durumda.
 

Pokemon Quest küp şeklindeki Pokemon'un başrolü oynadığı bir aksiyon rol yapma oyunudur. Her şeyin küp şeklinde olduğu Tumblecube adasında Pokemon arkadaşlarınızla hazine aramaya başlayın. Amacınız adada saklı olduğu söylenen harika hazineleri bulmak. Kullanımı kolay kontroller ve Pokemon oynamak için tamamen yeni bir yol, Pokemon Quest'i tüm hayranları için keyifli bir deneyim kılıyor.
 
Tanıdık Dostlar — Pokemon Red and Pokemon Blue'dan tanıdığınız ve sevdiğiniz Pokemonlar Tumblecube adasında yaşıyor ve sizin arkadaşınız oluyor ve maceranızda görünüyor.
 
Power up — Pokemonunuzun hamlelerini geliştirmesine ve özelliklerini değiştirmesine yardımcı olmak için keşiflerde bulduğunuz güç taşlarını kullanın. En sevdiğiniz Pokemonu kendine özgü bir şekilde güçlendirin.
 
Dokunarak Savaş — Canlı ve eğlenceli savaşlar için basit kontroller. Tehlike gizleniyor, bu yüzden keşif gezilerinizde Pokemon ekibinizin yardımına ihtiyacınız olacak. Vahşi bir Pokemon ortaya çıktığında sizin Pokemonunuz onları bir bir indirmek için yırtıcı bir şekilde savaşacak.
 
Kendi Eşsiz Takımınızı Kurmak için Pokemonlar ile Arkadaş Olun — Keşif gezilerinde bulduğunuz öğelerini daha fazla Pokemon ile arkadaş olmak ya da mevcut Pokemonunuzu güçlendirmek için kullanın. Pokemonun sevdiği yemekleri pişirmek onlar ile daha yakın arkadaş olmanızı sağlayacak. Kendinize ait bir ekip oluşturun ve daha fazla keşfe çıkın.
 
Ana Kamp Dekorasyonu — Ana kampınız bu macerada sizin evinizdir. Güzel görünen ve oyun içi faydalar sağlayan dekorasyonlar hoşunuza gidecektir.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Niche Gamer
Warhammer: Vermintide 2 Xbox One için 11 Temmuz'da Çıkacak Final Fantasy: Uyanış Mobil Platformlara Çıktı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız