Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Pokemon Legends: Arceus için Yeni Detaylar Paylaşıldı

 
 
The Pokemon Company ve geliştirici Game Freak, Pokemon Legends: Arceus'un bölgesini, hikayesini, Pokemonlarını ve daha fazlasını detaylandıran bilgiler ve bir fragman yayınladı. 
 
Pokemon Legends: Arceus, oyuncuları Sinnoh bölgesinde bir maceraya çıkarıyor. Yıllar önce bu topraklara Hisui bölgesi deniyordu ve insanlar ile Pokemon'un yakın bir uyum içinde yaşaması çok ender görülen olaylardan biriydi.
 
Keşif Ekibinin bir üyesi olarak oyuncular, operasyon üssü olarak hizmet veren ve hareketli bir yerleşim yeri olan Jubilife Köyü'nü ziyaret edecek. Bir görev aldıktan sonra oyuncular, köyden çıkarak Hisui bölgesinin çeşitli bölgelerinden birini incelemek için yola çıkacak. Oyuncular, macera sona erdikten sonra bir sonraki göreve hazırlanmak için Jubilife Köyü'ne geri dönecek.
 
Oyuncular, Pokedex'i tamamlamaya ve Keşif Ekibinin bir üyesi olarak rütbe atlamaya çalışacak. Bu yolda ilginç karakterlerle tanışacak ve Hisui bölgesinde yaşayan benzersiz Pokemonlar ile karşılaşacak. 
 
Pokemon Legends: Arceus, dünya çapında 28 Ocak 2022'de Switch için çıkacak.
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Açık Dünya Pokémon Legends: Arceus Switch nintendo
Oddworld: Soulstorm Xbox One ve Xbox Series Konsollarına Geliyor The Idolmaster: Starlit Season ile Tales of Arise işbirliği Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

20.8.2021 11:22:58

0
Bu Pokemon davası sizcede fazla uzamadı mı ? Nereye kadar böyle devam edecek. İnsan olan herhangi bir şeye senelerce maruz kalamaz sıkılır.

lamuarte

19.8.2021 18:06:41

0
Haberlerden sonra pokemon directi izleyince daha fazla şeyler de öğrenebildim. Mesela oyun zelda vari craft sistemine sahip olacak. Yemek yapar gibi poketopu craftlayabileceğiz. Muhtemelen pokemonlar için yemek yapmayı da getirirler. Onun dışında Pokemondaki normal sıra tabanlı savaş sistemini geliştirmek için hızlı ve güçlü 2 farklı tarzda saldırı formu getirmişler. Buna göre pokemomun saldırı güce ve sırası değişiyor. Yeni pokemonlar (ata Pokemonlar) ve yeni kıtaya özel pokemon halleri geliyor. Bunların türleri de directte açıklandı. Pokemon dünyasıyla zeldanın oyun tarzını birleştirmek benim aşırı hoşuma giden bir durum. Bakalım son hali nasıl olacak
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Pokemon Legends: Arceus
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız