Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Pokemon Home Bulut Servisi Switch ve Akıllı Telefonlar için Duyuruldu

 
The Pokemon Company; Switch, iOS ve Android cihazlar üzerinde çalışacak bulut servisi Pokemon Home'u duyurdu. 2020'nin başlarında çıkacak.

The Pokemon Company tarafından paylaşılan resmi duyuru:  
 

Pokemon oyunlarının dünyası Nintendo 3DS, Nintendo Switch ve mobil cihazlardaki oyunlarla her zamankinden daha çeşitli. Artık Pokemon eğiticileri tüm Pokemonlarını Pokemon Home ile bir araya getirebilirler. Pokemon Home oyuncuların Pokemon maceralarına tek bir oyun sisteminin ötesinde devam etmelerine ve Pokemon koleksiyonlarını yönetmesine olanak sağlayacak yeni bir bulut servisi uygulaması. Akıllı telefon kullanıcıları ayrıca arkadaşlarıyla veya dünyanın dört bir yanındaki oyucularla takas yapabilirler. Pokemon Home uygulaması Pokemon Bank, Pokemon: Let’s Go, Pikachu! ve Pokemon: Let’s Go, Eevee!, Pokemon Sword ve Pokemon Shield ve Pokemon Go oyunları ile uyumlu olacak. Pokemon Home'un 2020'nin başlarında Nintendo Switch, iOS ve Android cihazlar için çıkış yapması bekleniyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
Detective Pikachu'nun Devam Oyunu Duyuruldu Pokemon Sleep Akıllı Telefonlar için Duyuruldu

darkdiva

29.5.2019 19:38:07

+1
Bu uygulama mükemmel oldu. Tüm oyunlardan pokemon aktarılabilecek ve ben telefonumda bunları görüp üstüne takas da yapabileceğim. Süper
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız