Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Pokemon Gray, Bu Hafta Duyurulabilir


     Pokemon oyunlarının arkasındaki firma olan Game Freak, genelde çıkardığı Pokemon oyunlarına bir devam oyunu çıkartıyor. Örneğin Pokemon Red ve Green için final oyunu olarak Yellow ile karşılaşmıştık.
 
     Son çıkan Pokemon ikilisi Black ve White için ise uzun süredir bir final oyunu dedikodusu dolaşıyor. Hatta Nintendo Pokemon Gray adını tescilletmişti. Doğal olarak oyunun geleceği de kesinleşmiş gibi oldu. Buna rağmen hala resmi duyurunun gelmemesi de oyuncuları meraklandırıyor.
 
     Game Freak yönetmeni Junichi Masuda, bu hafta japonya'daki Pokemon center'da bir söyleşiye katılmış. Burada "Lütfen Black ve White versiyonlarının devamı için bir bilgi verin" gibi gelen sorulara "Henüz buna cevap veremem. Söyleyebileceğim tek şey önümüzdeki Pokemon Smash programını izleyin olacaktır" cevabını vermiş.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Pokémon Pokémon White Pokémon Black Nintendo DS Game Freak
Yeni MapleStory Güncellemesi Yayında Mass Effect'e İnteraktif Fan Filmi

- The Stig -

20.2.2012 22:56:26

-1
yav şunu günümüz ps3'üne uydursalarda adam gibi güzel bir pokemon oyunu oynasak..daha iyi grafik ve daha büyük bir haritayla şöyle skyrim tarzında yapılsa 100 milyon satmassa şerefsizim..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Pokemon Black/White
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız