Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Point Blank’i Dinozorlar Bastı!

Dinozorlar aramızda!

     Point Blank severler ve websitemizi/dergimizi takip eden arkadaşlar iyi bilir ki Point Blank’te yenilikler ve etkinlikler hiç bitmiyor. Artık biz de bayramda, seyranda hatta durup dururken bu çılgın oyun yöneticilerinin nasıl bir etkinlik, ne gibi bir yenilikle bizi şaşırtacağını bekler olduk.

     Bekledik de ne mi oldu? 65 milyon yıl önce nesli tükenmiş yaratıklar bastı ortalığı!
 
     Oldukça eğlenceli olan bu oyun modu Point Blank severlerin beğenisine sunulmadan önce 10 Kasım 2011 tarihinde Beşiktaş Adeks İnternet Kafede oyun sektöründe öncü olan editörlerin beğenisine sunuldu ve geçer not aldı!

     Bu eğlence fırtınası mod Point Blank oyuncuları ile 15 Kasım 2011salı günü buluşacak!

     Oyunun genel hikaye akışına göre genetik araştırmalar yapan gizli bir üstte (kod adı “Kuluçka”) yapılan deneyler sırasında çıkan bir kaza sonrası CT-Force “Kuluçka”ya bir kurtarma operasyonu düzenler. İmdat çağrısını kısmen deşifre eden Free Rebels ise “Kuluçka”nın gizli bir silah geliştirme merkezi olduğuna ikna olur ve bu silahları çalmak için “Kuluçka” yolcusu olurlar.Tabi oyunun bir hikaye modunun olmadığı aşikar ama her bölüm için bunun gibi kısa hikayelerin olması da insanı havaya sokmaya yetiyor.
 
     Peki dinozor modu yani dino mod nasıl bir mod? Bir takımın oyunun başında dinozorları ve karşı takımın da insanları kontrol ettiği bu mod’da insanların amacı, dinozorlara yem olmadan “Kuluçka”dan sağ salim kaçmak! Tabi bu da dinozoru oynayan oyuncuların insanları yemelerini gerektiriyor.

     Standart olarak tüm kullanıcıların oynayabileceği 2 çeşit dinozor var (aldığımız duyumlara göre ilerleyen zamanlarda daha farklı özelliklere sahip yeni dinozor türleri oyuna eklenecek). Bunlardan biri T-Rex. Hani artık klasikleşmiş Jurassic Park filminden hatırladığımız o koca dişli arkadaş var ya işte o. Oyun başında Dinozor takımında en az iki kişi olması durumunda rastgele bir kişiye verilen T-Rex, koca ağzı ile insanları tek ısırıkta öldürebiliyor ve kükrediğinde insanlara kısa süreli bir şok etkisi yaratarak duyularını sersemletebiliyor. T-Rex iri cüssesi nedeniyle zıplayamasa da bu onun insanları ayaklarıyla ezmesine engel olmuyor.
 

     Dinozor takımında yalnızca bir kişi T-Rex olabiliyor ve gerisi Raptor denen daha küçük ama çok daha hızlı dinozorları oynuyorlar. Raptorlar hakkında söylenebilecek tek birşey var oda HIZ! İnanılmaz hızları ve sıçramalarıyla Point Blank’e çok farklı bir tat katmış. Pençe ve ısırma saldırıları T-Rex’e nazaran daha zayıf olasa da küçük boyutları onlara çok fazla hareket olanağı sağlıyor!

     Tur (Round) bittiğinde dinozor ve insan takımları yer değiştirerek her iki takım oyuncuları hem dinozor hem de insan olarak oynamış oluyor. Şimdilik yalnızca Kuluçka haritasında oynanabilse de yakında başka haritalarda da oynanabileceği söyleniyor.
 
     Dinozor dedik yeni mod dedik ama dediğimiz gibi Point Blank dur durak bilmiyor!
 
     Hatırlayanınız vardır sanırım. Geçen sene bu dönemlerde Nfinity Games Uluslararası Point Blank Şampiyonası'nda (PBIC) Türkiye'yi temsil edecek bir takımı Game X fuarı sırasında düzenlediği bir turnuvada seçmiş ve akabinde tüm yol ve konaklama masraflarını karşılayarak bu sene Şubat ayında 1. PBIC’ye göndermişti.

     Bu sene de Nfinity Games yine bir takımı Kore veya Tayland’da düzenlenecek 2. PBIC’ye gönderiyor! 1 Online ve İstanbul, Ankara ve İzmir’de düzenlenecek 3 Offline ön eleme turnuvaları sonunda belirlenecek 7 takım ve son Point Blank Türkiye Takım Turnuvası'nın şampiyonu olan DYNESTY ekibinin katılımıyla, 4 Aralık’taki büyük final 8 takımın kıyasıya mücadelesine sahne olacak! Kazanan takım’a Kore’de düzenlenecek 2. PBIC’ye katılma hakkının yanı sıra Nfinity Games tarafından 25,000 TL değerinde ulaşım ve konaklama desteği sağlanacak!

     Online elemelere katılacak takımlar belirlendi ama siz de ekibinize güveniyorsanız Point Blank oyunun resmi web sitesi olan www.PointBlank.com.tr’ye giriş yapın ve offline elemelerle ilgili forum başlığında kaydınızı yapın!

     Bu arada belirtmeden geçmeyelim turnuva katılımcısı olmasanız bile Nfinity Games ve Point Blank Ailesi tüm oyuncularını 2011 Game X fuarına davet ediyor! 4 gün boyunca Game X fuarında Point Blank yöneticileriyle tanışabilir, fuar alanındaki çeşitli etkinliklere katılabilir ve Türkiye’nin ilk resmi Bayan oyun takımı olan “WarriorLadies”’in de katılımıyla düzenlenmesi planlanan gösteri maçlarını da izleyebilirsiniz.

     Game X ve 2. Point Blank Uluslararası Şampiyonasına katılacak ve Türkiye’yi temsil edecek takımın belirleneceği Point Blank Turnuvası ile ilgi tüm detayları ve son haberleri yine web sitemizden/dergimizden takip edebilirsiniz.
 
Basın Bülteni
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Zapetto Nfinity Games Point Blank MMO FPS
Bioshock: Infinite Farklı Bir Oyun, Yeni Bir Dünya Jurassic Park'a CryEngine İle Dönün
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

20.11.2011 01:35:17

+1
bu oyunu oynayan birisi olarak tek diyeceğim şey ( yeni başlayanlar için ) kesinlikle uzak durun oyun tamamen free2play gibi görünüyor fakat oyuna TL para yatırmadığınız sürece hiç birşey yapamazsınız örneğin oyunda extra özellikler var markette TL ile alınan oyunun kendi cash i ile satılıyor ve bunları alan bi oyuncu mükemmeliyete ulaşıyor. mermileri daha etkili silahlarının şarjörleri daha çok mermi alıyor maske zırh v.s gibi eşyalarla daha fazla hp (can)'ı oluyor. vede daha fazla defans. yani arkadaşlar para yatıracaksanız oynayın para yatırmayacaksanız gidipte millete yem olmayın böyle bir oyuna başlamak deliliktir bide son olarak oyun sunucularında ( bi süredir ) felaket lag var.

BSC Misafiri

13.11.2011 17:32:26

0
dergi mi ? bölümsonucanavarinin dergiside mi var ?

clubberkay

13.11.2011 15:15:48

0
bu aralalar baya dinazor gömeye başladım oyunlarda.

YaKuBuX

13.11.2011 14:24:59

-1
Aynen modlar,haritalar bize biraaz geç geliyor ama oyun daha yeni.Oyuncu potansiyeline göre modlar vs. geliyor..Bende daha 2 aydır oynuyorum ama online fps de en güzeli bu bence diğerlerinede baktım ayn tadı vermedi...

theodorus321

13.11.2011 12:45:26

-1
quote:

Orijinalden alıntı: yosunyumos oyunun 100 de 100 türkçe dediğine kanıp indirdim ve 1-2 saat oynadım. Yalan çünkü oyundaki telsiz konuşmaları ingilizce . Ayrcıca bu modda wolfteam oyunundaki kurt avına benziyor yani oynayacaksanız wolfteam oynayın daha karlı çıkmış olursunuz ...
oyunu ilk çıktığı zaman mı indirdin yoksa nisanda çıkan %100 TÜRKÇE güncellemesinden sonra indirmeyi düşündünmü

yosunyumos

13.11.2011 11:42:45

0
oyunun 100 de 100 türkçe dediğine kanıp indirdim ve 1-2 saat oynadım. Yalan çünkü oyundaki telsiz konuşmaları ingilizce . Ayrcıca bu modda wolfteam oyunundaki kurt avına benziyor yani oynayacaksanız wolfteam oynayın daha karlı çıkmış olursunuz ...

BSC Misafiri

13.11.2011 10:10:26

0
bu oyunu ilk geldigi zaman türkiyede oynamıştım. ozamanlar 12-15 yaş arasi cocuklar yoktu birsüre sonra "qanqa" muhabetleri döndü bıraktım. Zaten sürekli aynı şeyleri oynayip level kasmakta sıkıcı olmaya başliyor. konuyla alakalı olarak diyebilirim ki dino mod zaten 1-2 seneden beri var Türkiyeye herşey 1-2 sene sonra geliyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Point Blank
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız