Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Playstore'da 2K Games Oyunlarına İndirim!


     Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, en popüler oyunları, uygun fiyat ve ödeme seçenekleriyle sunmaya devam ediyor. Oyunseverler, 2K Games’in popüler oyunları Mafia II, Bioshock 2 ve Duke Nukem Forever’ı 28 Ağustos tarihine kadar yüzde 75’e varan indirim ile alabilecekler.

     Oyunseverler bu oyunları TTNET faturaları üzerinden satın alarak, ekstra yüzde 25 indirim ile aylık 1 TL’den başlayan ödeme seçeneklerinden faydalanabilecekler.
 
     TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, 2K Games firmasının popüler oyunları Mafia II, Bioshock 2 ve Duke Nukem Forever oyunlarında 28 Ağustos tarihine kadar geçerli % 75’e varan indirimler sunuyor. Ayrıca TTNET müşterisi olan oyunseverler, faturaları üzerinden ödeme yapmaları durumunda bu oyunlara ekstra yüzde 25 indirim ve aylık 1 TL’den başlayan taksitlerle ulaşabilecekler.

     Oyunseverler 2K Games’in popüler oyunlarından Mafia II’de Vito Scaletta’nın hayatını ve sıradan bir gangsterden en büyük suç ailelerinden birinin parçası haline gelişini anlatan hikayeyi tecrübe edecekler.

     Dünya çapında 50’den fazla ödül kazanan ve 3 milyondan fazla satış rakamına ulaşan Bioshock’un devam oyunu olan Bioshock 2’de eşsiz Rapture şehrinde geçen gizemli bir macera, kullanıcıları bekliyor.

     Duke Nukem Forever’de ise oyunseverler, oyun dünyasının en popüler karakterlerinden Duke Nukem’in son macerasında hareketli ve eğlenceli saatler yaşayacaklar.

     TTNET müşterileri Playstore ürünlerinin ödemelerini faturalarına yansıtarak, tüm oyunları 12 aya varan taksit seçenekleriyle satın alabiliyorlar. Bunun yanında ağustos ayı boyunca TTNET faturası ile ödemelerde tüm oyunlarda geçerli olan yüzde 25 indirim fırsatından da yararlanabiliyorlar.

     Detaylı bilgi için: http://www.playstore.com/#!/kampanya/2kgames_kampanyasi
 
    Playstore’daki yeni oyunları ve kampanyaları kaçırmamak için Playstore’un resmi Facebook ve Twitter sayfalarını takip edebilirsiniz.
 
Basın Bülteni
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Mafia 2 PC PS3 Xbox 360 Aksiyon Mafia II 2K Games
WoW: Mists of Pandaria Kodu Kazananlar Remember Me, Uzun Soluklu Bir IP Olacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

17.8.2012 17:55:04

0
Nedense playstorede EA'nın hiç bir oyunu yok anlaşması yok galiba EA'la

Rylets

17.8.2012 17:38:37

0
Benim Ghost Recon Future soldier kodum hala ortada yok ? gittigidiyordan alsam daha uucuza daha hızlı olurdu.Zaten ttnet fibernet fiber hızlı internet olduğu için oyun inene kadar kaplumbağa ile amerikaya kadar kosma yarısı yapıcaz

Mr.Bigby

17.8.2012 17:26:27

0
Ön sipariş oluyorda ne oluyor Allah aşkına bu sitede Sleeping Dogs kodum hale gelmedi. !

Sir Maximus is BACK

17.8.2012 16:59:58

0
oyun çeşitliliği artırılırsa,çok başarılı bir sistem olur.

_GRKM_

17.8.2012 16:30:27

0
Site Güzelde Çoğu Oyunun Ön Siparişi Yok..hani Medal of honor Nfs Resident Evil 6 ..?

Portraitclub

17.8.2012 15:45:14

+1
tamam güzel bişey faturana yansıması ama hep eski oyunlarla yürümezki 2,3 ay sonra yeni oyunlar çıkacak birtane ön siparişte düzgün oyun yok nerde fifa 13 nerde medal of honor warfighter playstore bu gidişle zor biraz
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mafia II
+ TAKİBE
AL
91 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız