Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Playstation'ın Babası Marvelous ile Anlaştı


    Playstation markası oyun dünyasına neredeyse 20 yıldır damgasını vuran isimler arasında bulunuyor. Sony'nin bu ünlü markası sadece masaüstü konsollar alanında değil, taşınabilir oyun konsolları alanında da varlığını devam ettiriyor. Yakında Playstation 4 ile tanışma şerefine de erişeceğiz.
 
     Playstation'ın Babası olarak tanınan ve konsolun popülerleşmesinde çok önemli rol oynayan Ken Kutaragi aslında Sony'de çalışmaya devam ediyor. Buna karşın başka bir firmayla da anlaşmaya varmış.
 
    Açıklamalara göre Ken Kutaragi bundan sonra bir başka oyun firması olan Marvelous AQL'in dışarıdan yöneticiliğini de yapacak. Kutaragi'nin tecrübesinden yararlanmak isteyen Marvelous böylece Japonya ve Batı arasında daha kolay köprü kurmayı hedefliyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
playstation 3 PS3 ps3 slim Sony Ken Kutaragi Marvelous
Sony, Playstation 4'den Büyük Kayıp Beklemiyor Namco Bandai Oyunlarının Güncel Satış Miktarları
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

- The Stig -

10.5.2013 14:27:15

0
Gral! :)

GamerHand

10.5.2013 10:15:17

+2
Cell islemcisinin bas tasarimcisidir ayni zamanda muhendistir kendisi. Kendisinin biografisini okudugunuzda gorebilirsiniz. Oyun dunyasini degistiren adam olarak kuzey amerikada bircok odule layik gorulmus ve 100 yilin en buyuk marka yaraticilari icinde kendine yer bulmustur Playstation ile.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Playstation 3
+ TAKİBE
AL
70 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız