Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Playstation İngiltere'ye Oyun Fiyatlarının Düşürülmesi Talebinde Bulunun (GÜNCELLEME!)

GÜNCELLEME: “PlayStation Avrupa’dan bize gelen bilgiye göre, PS Store Türkiye fiyatlarıyla ilgili olarak iletmiş olduğunuz e-postalarınız ilgili kişilere ulaşmıştır. PlayStation Avrupa, e-postalarınızda belirttiğiniz taleplerinizi değerlendirmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.” 
 
Son zamanlarda yaşanan kur artışı sebebiyle ülkemizdeki oyun fiyatları çok fazla yükseldi. Yurt dışında $59.99 / €69,99 / £59.99 fiyat ile satılan AAA bir oyun ülkemizde PlayStation 4 tarafında 469,00 TL'ye sabitlenmiş durumda. Bu durum Xbox tarafından da aynıyken oyundan oyuna değişmekle birlikte Steam'de daha makul seviyede.
 
Kısacası, özellikle konsol tarafında bir oyunu satın almak neredeyse imkansız hale geldi. Playstation Türkiye sorumluları sürekli Türkiye mağazasının Playstation İngiltere'ye bağlı olduğunu belirtiyor. Eğer siz de fiyatlardan rahatsızsanız Donanım Haber Forum kullanıcıları tarafından başlatılan mail kampanyasına katılabilirsiniz.
 

Hello there,

As Turkish Playstation owners, we would like to give feedback for recently increasing game prices in Playstation Store Turkey. Due to losing the value of Turkish Lira (TL) against USD & EUR, even basic needs has become more expensive in Turkey. With the latest price update in Playstation Turkey, Marvel’s Spider-Man (469 TL) & Red Dead Redemption 2 (469 TL) and even older games (like Shadow of the Tomb Raider is 469 TL, as well) almost corresponds 1/3 of the minimum wage (1603 TL). Therefore, it has become impossible to buy a game for us. The current exchange rate fluctuations do not show a change in our purchasing power.
 
Instead of following the way you did, we think Sony may apply the fixed exchange rate in the Turkish market like Steam. Turkish Playstation Store prices may be decreased to a mean value which corresponds the real purchasing power of Turkish people. Of course, we understand Sony's worries about the profit margin, but it is meaningless to sell a game to the minority at this price level. Instead of selling the game to the minority, with revised prices, thousands of players could buy the game. In the present, many games are cheaper on U.S Playstation store than Turkish store.
 
To sum up, we kindly ask Sony to revise the prices for Turkish Playstation Store and apply the fixed exchange rate that will make games reachable for Turkish Playstation players. We think it may be obtainable by revising the prices and putting a region lock to games that sold on Turkish PlayStation Store.
 
Türkçe çevirisi
 
Merhaba,

Türk Playstation sahipleri olarak Playstation Store Türkiye’de son dönemde artan oyun fiyatları ile ilgili geri bildirimde bulunmak istiyoruz. Türk Lirası'nın (TL) ABD Doları ve Euro karşısında değer kaybetmesi nedeniyle, Türkiye'de temel ihtiyaçlar bile daha pahalı hale geldi. Playstation Türkiye'deki son fiyat güncellemesi ile Marvel's Spider-Man (469 TL) & Red Dead Redemption 2 (469 TL) ve hatta daha eski oyunlar (Shadow of the Tomb Raider (469 TL) gibi) asgari ücretin (1603 TL) neredeyse 1/3'üne denk geliyor. Bu nedenle, bizler için oyun satın almak artık imkansız hale geldi. Mevcut döviz kuru dalgalanmaları gerçek satın alma gücümüzü yansıtmıyor.

İzlediğiniz politikayı takip etmek yerine Sony'nin Türkiye pazarında Steam gibi sabit döviz kuru uygulayabileceğini düşünüyoruz. Türk Playstation Store fiyatları, Türk halkının gerçek satın alma gücüne karşılık gelen ortalama bir değere indirgenebilir. Elbette, Sony'nin kar marjı hakkındaki endişelerini anlıyoruz, ancak bu fiyat seviyesinde oyunları sadece azınlık bir gruba satmak anlamsız. Oyunu daha az kişiye satmak yerine revize edilmiş fiyatlar ile binlerce oyuncu oyunları satın alabilir. Şu durumda, pek çok oyun, ABD Playstation mağazasında Türk mağazasından daha ucuz.

Özetle, Sony'den Türk Playstation Store'a yönelik fiyatları revize etmesini ve sabit döviz kuru uygulamasına geçerek Türk Playstation oyuncuları için daha ulaşılabilir fiyatlandırma uygulamasını istiyoruz. Bunun, fiyatların revize edilerek ve Türk PlayStation Store'da satılan oyunlara bölge kilidi eklenerek mümkün olacağını düşünüyoruz. 


Donanım Haber forumu üzerindeki konuya buradan ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Donanım Haber sony playstation 4 ps4 playstation next gen
Call of Duty: Black Ops 4'ün Çıkışında 14 Multiplayer Harita Bulunacak The Elder Scrolls Online, Sniper Elite 4 ve Daha Fazlası PlayStation Now'a Eklendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

arnavut_efe

15.10.2018 15:51:54

0
nerde yalan dolan haber varsa foxta ulan hastane yaptı adam sakat numarası yapan adam soktunuz oraya sonra foxta yayınladınız domates patates fiyatlarını tvlerde yüksek gösterdiniz bizde uzaydan almıyoruz bunları heralde yok muharrem incenin mitingine 5 milyon gitmiş ağlamış falan ya geçin bunları istanbulun yarısının işi gücü yok muharrem inceyi izlemeye gidicek olaya bak :D izmirin yarısı bile gitmiyordur chp mitinglerinde böyle terör sevici partinin Atatürkün partisini lekelediği için utanç duyuyorum

arnavut_efe

15.10.2018 15:47:25

0
quote:

Orjinalden alıntı: Persona_Non_Grata sen nereden biliyorsan benim ülkeme düşman olduğumu ben de ordan biliyorum bunu. hükümeti sevmiyorum, nefret ediyorum hatta ama ben hayatımda hiç ülkemi dışarıya şikayet etmedim ama eden varsa da beni ilgilendirmez. sırf sizleri kudurttuğu için bile takdir de ederim onları. ben sana Atatürk düşmanı da demedim sizin gürüh sevmiyor İsmet Paşayı dedim. senin cumhurbaşkanın aynı masada oturuyor o Atatürk düşmanı deli tarihçiyle dedim, okumada sıkıntın yoktur ama anlamanda biraz kıtlık var galiba. ben rahatsızım evet, antidepresan kullanıyorum her gün, çünkü bu ülkede yaşamak bunu gerektiriyor. hiçte gocunmam psikiyatriste gitmekten çok şükür. ha belki A haber izlesem sabah akşam ülke günlük gülistanlık diye kendimi kandırsam, zam haberlerini görmesem belki de ruh sağlığım düzelecek ama kendime koyunluğu yakıştırıp bu ihaneti yapamam.
zaten bi fox haber felaket tellahlığı yapıyor ya kardeşim biriniz şu soruya cevap veremiyor elin gavuru avrupası amerikası neden tayyibi istemiyor neden chp başa gelsin diye gezi olayları çıktı sürekli kriz kaos havası yaratılıyor özellikle sizin kesim tarafından hiçmi düşünmüyorsunuz hiçmi anlamaya çalışmıyorsunuz bugün mısır abd nin kucağında suudi arabistan abd nin kucağında sırf abd ye yalakalık yapmayan katarın başkanıdamı kötü yönetiyor ülkeyi ? şuan dünya onuda sevmiyor ama ülkesindeki insanlar en azından nankörlük yapmıyor her partiyi tutarsın anlarımda şuursuzca eleştri yapıyorsunuz terör sevici partilere oy verin

brkylmz19990102

12.10.2018 17:22:10

0
Aslında sony nin asıl ağır abileri japonya da değil mi ? Onları mail yağmuruna tutsak zaten adamların ticari kaygıları yok oyun piyasasında da en fazla desteği hep japonlardan gördük , kimseyi üzmeyelim herkes memnun olsun kafasında oldukları için bence onlarında etkisi olacaktır .

Persona_Non_Grata

9.10.2018 19:46:38

+3
ben ortaya istediğimi yazarım , sen üstüne alma, umursama. teşekkürler iyi dileklerin için.

İdrak İstimlak

9.10.2018 19:36:58

+2
Allah yardımcın olsun, samimi olarak söylüyorum. Rica ediyorum bana bulaşacak şekilde mesaj atma, bu senden insanca bir dilektir.

Persona_Non_Grata

9.10.2018 19:30:33

+3
sen nereden biliyorsan benim ülkeme düşman olduğumu ben de ordan biliyorum bunu. hükümeti sevmiyorum, nefret ediyorum hatta ama ben hayatımda hiç ülkemi dışarıya şikayet etmedim ama eden varsa da beni ilgilendirmez. sırf sizleri kudurttuğu için bile takdir de ederim onları. ben sana Atatürk düşmanı da demedim sizin gürüh sevmiyor İsmet Paşayı dedim. senin cumhurbaşkanın aynı masada oturuyor o Atatürk düşmanı deli tarihçiyle dedim, okumada sıkıntın yoktur ama anlamanda biraz kıtlık var galiba. ben rahatsızım evet, antidepresan kullanıyorum her gün, çünkü bu ülkede yaşamak bunu gerektiriyor. hiçte gocunmam psikiyatriste gitmekten çok şükür. ha belki A haber izlesem sabah akşam ülke günlük gülistanlık diye kendimi kandırsam, zam haberlerini görmesem belki de ruh sağlığım düzelecek ama kendime koyunluğu yakıştırıp bu ihaneti yapamam.

İdrak İstimlak

9.10.2018 19:02:04

+1
Yahu sen nereden biliyorsun benim o bahsettiğin tarihçiden haz ettiğimi, Atatürk'ü sevmediği mi? Ama tabii bu konular sizlerin tekelinde... Baktığın konumu tam bilemiyorum ama bakış açını tam olarak ortaya koymuşsun. Kendini çekiç sananın her şeyi çivi gördüğü gibi insanları etiketlendirmek sizlerin en iyi yaptığı şey. Şu "güruh, yobaz" kelimelerini kullandığın şahıs hakkında en ufak bilgin olmadan bu kadar kesin konuşuyorsan, cidden sende büyük rahatsızlık var. Allah yardımcın olsun...

Persona_Non_Grata

9.10.2018 17:48:26

+4
Mesaj yerine ulaşmış alıntı yapmaya gerek yok, o reddit te yorum yapan kimse alnından öpüyorum o kardeşimin. Yunanı sen seversin, senin güruhunun sevdiği deli sözde tarihçi bi yobaz keşke yunan kazansaydı demisti, ha iste kafanız bu iste, o Atatürk düşmanı herifi senin cumhurbaskanın pek bi sever. Kurtulus Savaşı kahramanı İsmet Paşaya ise iftira atar senin güruhun. Yunan munan ayaklarını geçiceksin. Bu ülkenin içine ettiniz sizinle biz de batıyoruz malesef!

İdrak İstimlak

9.10.2018 15:28:50

+2
Diyeceğin bir şey varsa, alıntı yapıp diyeceksin, öyle ortaya laf atmakla olmuyor genç. Bildiğinizin konuların yanıldığınız konulara yetmediği hususlarda fikir beyan etmek sakıncalıdır, özellikle sizin gibi yarım bilgili kişiler için. Bu nefret 2-3 sene önce "Aman bunlar gitsin, istiyorsa memleket yansın yıkılsın" "Şu dolar bir artsın, ekonomik kriz çıksın, görürüm ben oy verenlerin hörekesini" diye böğürüp duruyordu, ne oldu, canınız mı acıdı? Şu memleket sizden çektiği kadar, kimseden çekmedi, Yunan dahi sizin kadar nefret etmedi, bu memleketten, vatandaşından. Reddit'e de yazan senin zihniyetinde birisi...

Persona_Non_Grata

9.10.2018 14:58:06

+5
Dünya aleme rezil rüsva olmuşuz, kimsenin Türkiye yi şeyine taktığı yok hala kendi milletini küçük düşürücü yorumlar yapıyorlar diyen var. Ayar yemediğimiz ülke mi kaldı lan? Oy verdiğin partiye söyleyeceksin bizi niye bu hale düşürdünüz diye, millete değil!

mehmetalpertr

9.10.2018 11:12:08

0
quote:

Orjinalden alıntı: Rogue Agent valla kalkipta oyun fiyatlarina ayar cekin diye mail falan atmam. bunu ben demeden yapacak olan ps turkiye, ha yapmazsa kendi kaybeder yine ben degil. ben almam sen almazsin pstr'nin geliri tikanir zamanla sony tr den ceker elini, pstr calisanlarinin kariyerlerinde kara bir leke olarak kalir.
Sont TR kapanırsa Türkçe oyunu göremezsiniz. Gurur yapmanın sırası değil. Vakit harekete geçme zamanıdır.

İdrak İstimlak

9.10.2018 10:21:15

+1
Reddit'teki konuda dahi Türk olup, kendi ülkesini küçük düşürürcesine siyasi yorum yapan insanlar var. Yahu kardeşim Yunan bile sizin kadar nefret etmedi bizden. Oyunların daha ucuza satılması için başlatılan bir kampanyada bile bizim eski jurnalciler gibi kendi milletini küçük düşürmeye çalışan tipler var, cidden yazık... Konu muhtemelen bir iki gün içinde büyük sitelere de yansır, hatta ben N4G'den bir haber yapayım, bakarsınız onay alır ve yayınlanır... Edit: Haberi yaptım ve onay almasını bekliyorum, umarım N4G üzerinden olayı dünya gündemine taşıma fırsatımız da olur...

Rogue Agent

9.10.2018 08:44:56

0
valla kalkipta oyun fiyatlarina ayar cekin diye mail falan atmam. bunu ben demeden yapacak olan ps turkiye, ha yapmazsa kendi kaybeder yine ben degil. ben almam sen almazsin pstr'nin geliri tikanir zamanla sony tr den ceker elini, pstr calisanlarinin kariyerlerinde kara bir leke olarak kalir.

BSC Misafiri

9.10.2018 07:59:30

0
Gidin shoptodan kutulu alın oyunları aynı fiyat aşağı yukarı hemde elinizde fiziksel kopyası bulunur oyun sadece indirme hakkına 500 tl vermektense

İdrak İstimlak

9.10.2018 06:59:29

0
Konu ekşi sözlüğü de açılmış, hatta reddit"de bir konu var. Yorumlara bakmanızda fayda var... https://www.eksisozluk.com/entry/82117506 https://www.reddit.com/r/PS4/comments/9mjhne/turkish_ps4_owners_start_mail_campaing_against_ps/

PsveXbox

9.10.2018 03:35:31

0
Aral bu işi de bozar gibi geliyor.Ben oyunları şu fiyata alıyorum, yok bunun dağıtım parası var gibi şeyleri araya sokarak fiyatları aynı seviye de tutar. Sonuçta birçok firmanın oyunlarını dağıtıyor.

BSC Misafiri

8.10.2018 22:33:25

+5
hükümet yıkılacak yeni devlet kurulacak üretimler yapılacak borçlar ödenecek her 100 metrede bir cami yapımına son verilecek bilim spor teknoloji sanat okulları açılacak ülkede adalet hukuk yeniden işleyecek zamlar son bulacak dinlere para harcanmıyacak diyanet kapatılıp 10 trilyon kar edilecek ondan sonra dolar düşecek o zaman bir oyunu 60tlye bir konsolu 400 500 tllere bir telefonu aynı fiyatlara alabilceksiniz yoksa hayal kurmayın ülkenin batışı geçmiş ülkelerin batışından daha berbat olacak kaçınılmaz bir son varken umitlenmeyin

CaSsErDoDo

8.10.2018 22:26:57

0
Ne anlatıyorsun birader sen? 400-500 TL'ye oyun almak istiyorsan buyur oyunlar orada. Gününde oyna. Burada saçma sapan yorum yazan kişi sensin.

Manhunt Three

8.10.2018 21:52:41

0
quote:

Orjinalden alıntı: CaSsErDoDo Adamlar spame daha fazla dayanamamış aldık mesajınızı daha fazla mail kutusunu şişirmeyin demiş <img src="http://img.donanimhaber.com/image/s3.gif" align="middle" border="0" alt=""> Tepki tepkidir arkadaşlar. 1) Satın almayacaksınız. 2)Sesinizi çıkaracaksınız. Bu işi biz ancak böyle çözeriz.
Oyunları da seneler sonra oynayalım o zaman.Ne bu hükümet mi değişiyor sanki ? Saçma sapan yorumları yaza yaza bıkmadınız.

BSC Misafiri

8.10.2018 21:52:25

0
quote:

Orjinalden alıntı: porsux Oyun satın almayın en büyük destek bu olur. Onun yerine 2. El takas yapmanızı tavsiye ederim.
E o ikinci eli kim almış olacak hacım? Kimse bir şey almayacak. İkinci elin 14. ayağı vs olmaz bu işin. Anca böyle çözülür bu iş yoksa 1 yıla net deluxe sürümleri 1k ya göreceğiz.

porsux

8.10.2018 20:55:51

0
Oyun satın almayın en büyük destek bu olur. Onun yerine 2. El takas yapmanızı tavsiye ederim.

--CarpeDiem--

8.10.2018 19:45:46

0
Lütfen gelen maili bize gösterin.

CaSsErDoDo

8.10.2018 18:52:12

+1
Adamlar spame daha fazla dayanamamış aldık mesajınızı daha fazla mail kutusunu şişirmeyin demiş Tepki tepkidir arkadaşlar. 1) Satın almayacaksınız. 2)Sesinizi çıkaracaksınız. Bu işi biz ancak böyle çözeriz.

Thanossss

8.10.2018 18:45:33

0
yılanın başını büyüyemeden ezdiler yazık oldu.

BoltAction

8.10.2018 18:35:44

0
Birşeyler dönüyor kesin. İlgili başlık harici tüm foruma ulaşabiliyorum. Yalnız bu konu açılmıyor.

BoltAction

8.10.2018 18:15:14

0
Forumda sıkıntı mı var? İlgili konu dahil hiçbir konuya giremiyorum.

SOLID SNAKE

8.10.2018 17:54:13

0
jim_ryan@scee.net Buraya mail attım geri cevap yazdı Jim. "from:jim_ryan@scee.net Kanka fiyatlar yüksek ama sizin ülkede euro'nun hali de ortada 70 euroluk oyunu ben nasıl size ucuza vereyim. 70 euro 490 küsür tl ediyor şuan, 30 euro ya satsam oyunları Türkiye'ye 210 tl ediyor... Yani 70 euroluk oyunu ben 30'a satamam kanki."

BSC Misafiri

8.10.2018 16:59:09

0
TL'nin değer kazanması için hükümetin politikalarını eleştiren bir mail yazıp yollasanız nasıl olur? Anca UK'a mail atalım ama asla kendimizi eleştirmeyelim.

BSC Misafiri

8.10.2018 16:58:59

0
sayın cumhurbaşkanım efendim ülkemize giren film olsun belgesel olsun her birinde türkçe altyazı desteği var vede olmak zorunda benim anlamadığım gençlerinde anlamakta zorlandığı oyun yazılım firmalarının türkçe ile problemlerinin olduğu kanatidir hemen hemen tüm oyun yazılımlarında her türlü azınlık dillerinin bir çok dilin desteklendiği ama türkçenin dil desteğinin olmaması bizim ağrımıza gidiyor bu ülkeye her giren ürünün türkçe dil desteği olmak zorunda değilmidir türkçemize sahip çıkalım almayalım bu ürünleri diyoruz ama böyle global bir dünyada buda olmaz efendim bu sorun için bir kanunumuz yokmudur türkçe dil desteği yoksa ülkeye bu yazılımların girmesi yasaklanmalı bazında bu soruna çözüm hem dilimiz hemde gençlerimizi her alanda yakalamak adına büyük bir fırsattır sayın cumhurbaşkanım arz ederim saygılar. buna ek olarak arkadaşlar almayalım bakın benim arşivimde 440 adet oyun var artık almıyorum almayacagımda bu iş çıgrından cıktı türkçe altyazı olmayan hiç bir oyuna minimum 469 tl den başlayan ücretler vermiyeceğim yaşım 46 artık büyüme zamanım geldi oyun ve oyunculuk bitmiştir yaşasın toorentte demiyeceğim ama bu işin sonunda bu sözün altına imazamı basarım.

Rikudou

8.10.2018 16:57:39

0
e-postalarını kilitleyelim

Metal-Gear

8.10.2018 16:18:23

+15
Mutlatk.sıfır Fiyatlara canın sıkılsa dahi senin tepkilerinin geri kalanı xbox fanlığından geliyor ki bu konuda bile rahat duramamışsın zaten. Fiyat dediğine tepki koyulur bunda sorun yok, ama senin gibi xbox aldıktan sonra kimi konularda fiyatların dışında kalan rekabet yarıştırmaları yapmak farklı bir şey. Fiyatlara tepki koyman seni aklamıyor ki gereksiz tartışmalarına bakıldığında. Başkaları fanboy olabilir, ama sende farklı değilsin. Bak insanlar düzgün bir şey yapıyor, gelip çöpe çevirme işte konuyu. Konuda bir sürü yorum var, sadece senin yorumun geçmişe dayalı yaşamış olduklarından ötürü kendini haklı çıkarma çabası güdüyor. Bana hakaret ettiler, bana öyle dediler bana böyle yaptılar diye yorum atmışsın hemen. Sen insanlara gıcık veriyordun insanlarda sana gıcık veriyordu. Konuyu fanboy tartışmalarına çekmişsin yine. Bütün mesele şu fiyatlar konusundaki samimiyetin olsa fırsat buldum fanlara giydireyim çabası güden bir yorum atmazdın bu konuya. Bir sürü PS kullanıcısı birleşip bir hareket yapıyor hatta xbox - pc kullanıcıları da bunu destekliyor ve hatta senin fanboy dediğin adamlar da bunu destekliyor iken hala gelip kendini baş rol yaparak duygusallık kasmaya çalışmışsın. Bir daha bu konu altında fanboy tartışmalarına girme. Banlattırma kendini yönetim tarafından. Bırak insanlar konuya yönelik yorumlarını yapmaya devam etsinler.

rebidem

8.10.2018 16:16:46

0
Hem gmail den hem hotmail den mail attım.Umarım bir işe yarar da şu fiyatları aşağı çekeriz.

--CarpeDiem--

8.10.2018 15:52:06

0
Hadi arkadaşlar hep beraber halledelim şu işi. Herkes tüm mail hesaplarından göndersin mesajı.

BSC Misafiri

8.10.2018 13:15:03

0
Zerre umudum yok ama 2 mail hesabımdan gönderdim. 2019 sonu satışlar dehşet düşünce adım atarlar, şimdi bir şey yapacaklarına ihtimal vermiyorum.

BSC Misafiri

8.10.2018 13:15:00

0
Bende gönderdim...haydi hayırlısı, bunu düşünen arkadaşların emeğine sağlık, çok teşekkür ederim....

mehmetalpertr

8.10.2018 13:12:28

+1
Arkadaşlar ben CİMER'e de yazdım. Şu şekilde; " Türkiye'deki oluşan Dolar/TL ve Avro/TL kur farkı yüzünden oyun alamaz olduk. Bilgisayar, Playstation ve Xbox oyunlarını aşırı derece de pahalılandırdılar. Kur Farkı oluştu diyerek Fahiş fiyatlara oyun satıyorlar. Ortalama 450-750 TL arası bir oyuna istiyorlar. Bizim gibi Asgari Maaşı ile geçinen bir kimsenin artık oyun alması nerdeyse imkansız hale geldi. Özellikle Sony ve Microsoft gibi firmalar kendi oyun konsollarına çıkan oyunlara aşırı fiyatlandırma yapıyorlar. Bu oyunların Avrupa ve ABD'de satış fiyatı standart 69 $ / 69 € olarak belirlenmiş. Yani oradaki insanlar misal 3500 para birimi asgari ücret alırken oyunları 69 para birimine alıyorlar. Ama biz burada 1,600 tl asgari ücret ile 450-750 tl arası bir oyuna para vermek durumunda kalıyoruz. Bu oyunları genelde öğrenci olan gençler alıyor. Onlar da zaten para kazanamıyan kimseler. Şu oyun fiyatlarına bir müdahale etseniz de bu fahiş fiyat uygulamasından kurtulsak. AAA kalitesindeki oyunları 450-750 tl den satmaya çalışmaları resmen bize hakarettir. "

Guest-AEF248198

8.10.2018 13:05:16

0
God of War çıktığında ben tepkimi koyup konsolu da oyunu da almadım. Burada gelip eleştirdim almayın dedik o gün ben ve buradaki birkaç arkadaşı dinlemeyip bize Xbox fanboyu dediler, bana olmadık hakartleri yazdılar ya, fake olduğunu düşündüğüm hesaplarla bana öyle yorumlar yazıldıki hakaret davası açsaydım bu şahıslara baya ceza gelirdi. Bana "fakir deyip sen alamıyorsun b. k atıyorsun" diyen bile oldu. Neymiş ben Playstation'ın exc oyunlarını oynamadığım için hazımsızlık yaşıyormuşum. Spider Man konusuna girin bakın ne yazmışlar bana. "Kardeşlikle alıyorum ucuza geliyor" diyenler bile vardı şaka gibi resmen. Ben mailimi yolladım ve mail yolladım diyen Playdtation fanboyların bu samimiyetsiz cevaplarına da hiçbir zaman inanmayacağım. Birlik ve beraber olmak yerine "sen hazımsızsın, sen kıskanıyorsun yeağ" diyen tiplerle aynı ortamda bile bulunmak istemiyorum ama bir yandanda gerçekten bir şeyleri değiştirmek isteyen arkadaşları da yalnız bırakamam.

deadlight54

8.10.2018 13:04:47

0
Sadeece bir xbox kullanıcısı olarak değil, bir oyuncu olarak da mutlaka e-postayı atacağım. Oyun fiyatlarının bu kadar şişirilmesi hepimizi ilgilendirir. O yüzden herkes e-postayı göndersin, birkaç saniyelik işlem sadece.

crazy_erosennin

8.10.2018 13:03:18

0
Neden sadece playStation. Hazır yola çıkmışken xbox tarafınada ızdırap olsak iyi olmazmıydı

T7heEko

8.10.2018 13:01:41

0
Mail atarken konu başlığına " EXORBITANT PRICES!!!! " yazın daha dikkat çeker.

Loukas

8.10.2018 12:45:02

+1
Sanane lan değişik sen kimsin oynamayın diyorsun.

mehmetalpertr

8.10.2018 12:40:55

0
quote:

Orjinalden alıntı: d3vstator Toplam 6 e-posta yolladım...
Ben de yaklaşık 7-8 e-posta gönderdim. Hayırlısı.

stun

8.10.2018 12:39:56

+6
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri paranız yoksa oynamayın kardeşim bu kadar net
parasını kendi kazanan çok zengin insanlar bile bu lafı söylemez , paranın nasıl kazanıldıgını anlayan olgun insanın yapacagı kelam değil bunlar.... babanın parasıyla böyle laflar yapma

İdrak İstimlak

8.10.2018 12:12:11

+3
Toplam 6 e-posta yolladım...

Arnold_sivasta_Ne_GEZER

8.10.2018 12:02:10

+3
Bu fiyatları savunanlara ithafen. ''Cellâdına aşık olmuşsa bir millet, İster ezan ister çan dinlet. İtiraz etmiyorsa sürü gibi illet, Müstehaktır ona her türlü zillet''

BSC Misafiri

8.10.2018 11:59:36

0
vatandaşlık gorevimizi yaptık??

Arnold_sivasta_Ne_GEZER

8.10.2018 11:58:28

0
Böyle yorumlar oldukça 1000 tl de olur, 10.000 tl de olur.

Scofield

8.10.2018 11:58:13

+1
Oyunları satın almamak yapacağımız en büyük tepki olacaktır.Mustafa bey'e satışlar neden bu kadar düştü denildiğinde bu durumu anlatmak zorunda kalacaktır.Birde oyunların fiyatı ne kadar yüksek olursa olsun alan kişilerden de ricam, oraya buraya ben aldım vs yazmayın. "Tok, açın halinden anlamaz" misaline getirmeyin. Bende mail attım hayırlısı.

Arnold_sivasta_Ne_GEZER

8.10.2018 11:57:40

+1
Yok efendim ingiltereye bağlıymışda bilmem ne. Böyle aptalca bir savunma olabilir mi ya? Bağlı yapmayın kardeşim o zaman. Steam nasıl yapıyorsa sizde öyle yapın.

Cityzens

8.10.2018 11:28:41

0
Bu aralar oyun alimini durduralim belirli bir sure oyun almayalim

BSC Misafiri

8.10.2018 11:18:47

+3
paranız yoksa oynamayın kardeşim bu kadar net

BSC Misafiri

8.10.2018 11:18:42

+1
Mail atmanız 1 saniye herkes atmaya çalışsın.Xbox sahipleri de atsın Ps Türkiye fiyat düşürünce Xbox da fiyat düşürecektir fanboylukları bırakalım vakit birlik vakti.

mahsur kalan adam

8.10.2018 11:08:23

+2
Bugüne kadar ne istedik yaptılar ki bunu da yapsınlar Daha oyunlara Türkçe altyazı standardı getirtemedik

BSC Misafiri

8.10.2018 10:45:55

0
Valla ben oyunları artık hep 2. el kutulu alıyorum....Sadece ilk alan adam bunlara kazandırmış oluyor..Ki oda resmi yerlerden almıyordur büyük ihtimal...Bizim gibi 2. el alanlar zaten hiç kazandırmamış oluyor..1-2 ay beklemek yeterli oluyor 2. el piyasası için...İnşallah hiçbir zaman CD'Li oyun bitmez..İşte böyle bunların eline kalırız ondan sonra...

mehmetalpertr

8.10.2018 10:39:59

0
ben bütün mail hesaplarımdan birer tane gönderdim ..

İdrak İstimlak

8.10.2018 10:35:58

+1
Desteklenecek kampanyadır, güzel bir metin de hazırlanmış. Ancak sonucundan bir şey çıkar mı bilemem, o yüzden yoğun olarak desteklememiz gerektiğini düşünüyorum. Bu e-posta dışında oyun almayı keserekte destek olabileceğiniz bir kampanyadır.

sakalak

8.10.2018 10:35:04

+3
ekmek bile çok bahalı şuan kriz filan piskolojik

-Dark Poison-

8.10.2018 10:01:24

0
Olabildigince cok mail atalim arkadaslar bu Sony Tr ve onlarin besledigi youtube kanallari bizi senelerce kaale almayip zekamizla dalga gectiler.Bu yonetimden memmun olmadigimizi ne kadar cok dile getirir fiyatlanmalarinda ne kadar pişkin hareket ettiklerini defalarca iletirsek birseyler degisir.Duzgun bir sekilde organize olunursa birseylerin degisecegine inaniyorum.

BSC Misafiri

8.10.2018 09:56:10

+4
Kimse almasın bu fiyatlara tıpış tıpış düşürürler.zaten bi oyuna 470 tl verebilinin hayatı çok rahatdır.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 4
+ TAKİBE
AL
143 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız