Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"Playstation Vita 2012'de Elimize Geçebilir"

Playstation Vita oyuncuların büyük ilgisini çekti

     Playstation Vita'nın resmi çıkış tarihinin henüz açıklanmaması bu konuda söylentilerin devam etmesine yol açıyor. Sony her ne kadar 2011 sonunu işaret etse de yılın ilk yarısını bitirmiş olmamıza rağmen resmi açıklamanın yapılmaması kafaları karıştırıyor.
 
     Bir süre önce Shopto'dan Playstation Vita'nın 4 Kasım'da piyasaya çıkacağı yönünde bilgi gelmişti. Şimdi de Amazon'un Amerika sitesi cihazın 31 Aralık'ta çıkacağını yazıyor. Yani konsola 2012'nin ilk haftasında ulaşabiliriz.
 
     Aslında 31 Aralık gibi tarihler genellikle 2011'de çıkacak olmasına rağmen henüz çıkış tarihi netleşmeyen ürünler için kullanılıyor. O nedenle Amazon'un verdiği tarihe şüphe ile yaklaşmak da mümkün.
 
     Playstatio Vita'nın çıkışı ne kadar gecikirse Nintendo da 3DS'e 1. parti oyunlar çıkararak elini o kadar güçlendirecektir. Üstelik Sony, 2011 sonundaki alışveriş çılgınlığını kaçırmak istemeyecektir. Bu nedenlerle Sony'nin cihazı 2011'de satışa çıkarmasını bekliyoruz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Sony Vita Vita Playstation Vita Next Gen Portable PSP 2 Sony PSN
Epic: Wii U'da Tam Steam Desteği Olmasını İsteriz Sonic 20 Yaşına Girdi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

ugrcan1

23.6.2011 13:51:02

0
En kısa zamanda cıksın hemen alıcam :D

oa454

23.6.2011 12:27:11

0
Ya kardeş valla bu Amazon, Shopto gibi siteler ilgi çekmek için böyle haberler yayınlıyorlar. Resmi bir bildirge olmadan ne zaman çıkacağını nereden bilir ? Amazon gibi bir siteye yakışmamış. (Bu tür haberlerden çok sıkıldım.Özellikle aslı astarı belli olmayan şeyi biliyormuş gibi yayınlayıp ilgi çekmelerine).

CaSsErDoDo

23.6.2011 10:48:03

0
çıkarın işte noel ayağına satın mis gibi
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Playstation Vita
+ TAKİBE
AL
60 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız