Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Playstation Now Avrupa'ya 2015'te Gelecek Gibi


 
     Sony daha önceki açıklamalarında da bulut tabanlı sisteminin Kuzey Amerika ve Japonya bölgelerinde daha önce yayına gireceğinin sinyallerini vermişti. Bu bölgelerindeki internet altyapısının Avrupa'ya göre daha dengeli olması bu duruma sebep olarak gösterilmişti.
 
    Ortaya çıkan bir tabloya göre Playstation'ın bulut tabanlı sistemi (dolayısıyla Playstation Now) Avrupa bölgesine ancak 2015 yılının ilk çeyreğinde gelebilecek. Servis Kuzey Amerika'da daha önce duyurulduğu gibi bu yılın ilk aylarında kullanıma sunulacakken, Japonya ve Asya bölgesinde 2014 sonunda kullanılabilecek.
 
    Aslında Avrupa bölgesi her ne kadar bu servislere en geç ulaşacak bölge olsa da bütün servisler eksiksiz bir biçimde zaten 2014 sonundan önce kullanılamayacak gibi görünüyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak CVG sony playstation 4 ps4 playstation next gen
Destiny'den Mars ve Venus Görselleri Nidhogg'un İlk İnceleme Puanları
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Dictattor

18.1.2014 15:43:55

0
Now'ın getirisi çok fazla olacak. Kendi konsolları arasında çoklu platform seçeneği geliyor bir kere, kullanıcılar açısından müthiş bir özellik. Çıktığı gibi yardırır zaten millet...

BSC Misafiri

18.1.2014 14:00:26

0
Harika bir haber cok tesekkurler yayinladiginiz icin. Oncelikle 2013 yili icerisinde cikan Sony ust seviye KDL TV`leri Playstation Now destekleyecegi aciklandi. TV listesine Sony amerika sitesinden ve playstation now bolumunden ulasabilirsiniz. Neden eski ya da orta seviye TV`ler ile uyumlu degil Sony oradan hizmet getirirken dolandiricilik mi yapiyor once bir dusunmek lazim. Cunku Sony ya da diger partnerlerinin orta ve alt seviye televizyonlarinda yeterli seviyede ARM islemci bulunmamakta. Sadece basit Smart TV ozellikleri olan TV`lerde malesef bant genisligi yuksek olan ve TV icerisinde bile ARM islemciler sayesinde birkac islemden gececek uygulamalari desteklemiyor. Bu yuzden ust model Sony ya da Playstation Now Partnerleri listesindeki diger marka TV ya da cihazi olan herkes Playstation now hizmetinden yararlanabilecek. Atlanan bir noktada daha var arkadasimiz gormemis heralde haberi yok onuda aciklamaya calisayim. Sadece SONY cihazlarina ozel degil Playstation Now hizmeti. Anlasmali ve Sony`nin partner oldugu LG ve HTC gibi mobil cihazlar ve tabletler icinde kullanima acik olacak. Playstation Mobile sertifikasina sahip her marka her tablet ve telefonun bu ozellikten yararlanacagi ve Samsung`un da Playstation Now ile ilgilendigini belirtelim. Sony gercekten iyi bir atilim yapti. 300bin server ile grafik cizecegiz yalani atan Microsoft`un gelecek icin boyle bir sistem plani dahi yokken ve Sony bunu yapacagiz dediginde bu isler o kadar kolay degil derken acaba ne dusunuyordu Microsoft Ceo`lari.

Recharged

18.1.2014 11:57:52

+2
Sistemin tam anlamıyla oturması zaman alacaktır ki ben Türkiye'de pekte olumlu kullanılabileceğini düşünmüyorum açıkcası.

S.P.E.C.I.A.L.

18.1.2014 10:06:57

-2
Sadece 2014 model Bravia TVleri desteklediğini öğrendiğimde ilgimi kaybettim. Binlerce TL ödeyip aldığımız TV'yi destekleseniz ne olurdu? Eski olabilir ama hani müşteri memnuniyeti? 2014 model TV, telefon, tablet vs. alacak olsam gider daha ucuza PS3 alırım. Sony ürünlerini geçtim PS Now'ı herkese açsanız bile bir zararınız olmaz paranı gene alacaksın, aylık ücret olarak veya oyun fiyatlarıyla, onu yapmadığın gibi bir de müşterine tekmeyi vuruyorsun. PS4'te PS3 geri uyumluluğu olmadığı gibi bir de buradan vuruyorsun. Helal olsun yani! İlle PS3 aldıracaklar...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 4
+ TAKİBE
AL
143 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız