Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Playstation Home'da Capcom Sky Lounge Açıldı


     Sony'nin Playstation Home servisi sayesinde PS3 sahipleri birbirleri ile zaman geçirebilecekleri mekanlara sahipler. Bir çok aktivitenin bulunduğu bu servis hala bölgelere ayrılmş durumda, yani İngiltere'deki bir oyuncu ancak İngiltere'dekilerle buluşabiliyor. Neyse ki Sony'nin bu servisi uluslararası hale getireceğine dair ciddi haberler var.
 
     Playstation Home servisinde bir çok firma kendine özel oda açabiliyor. Bunlara son olarak da Capcom katılıyor. "Capcom Sky Lounge" adlı bu yeni odada firmanın oyunlarının posterleri, danışma bölümü ve sohbet mekanları oluşturulmuş.
 
    Aşağıdaki resimlerde harika bir tasarıma sahip olan Capcom Sky Lounge adlı mekanı görebilirsiniz. Firmanın resmi sitesindeki bölüme de buradan ulaşabilirsiniz.
 
 
 
 
 
    

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak playstation 3 PS3 ps3 slim Sony Capcom Sky Lounge Home
Creative Assembly, Olimpiyat Oyunu mu Yapacak? RDR, Amazon'un da Zirvesinde

cryptdlg

20.5.2010 15:39:05

0
Resimlerde gorunen HOME japon. Japon home digerlerine gore daha cok mekana sahip. Japonlar daha hevesli bu tur uygulamalara.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Playstation 3
+ TAKİBE
AL
70 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız