Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Playstation 4'teki Twitch Canlı Yayınları 720p Yapılabilecek


     Playstation 4'ün yayınlanacak yeni güncellemesi sayesinde Twitch canlı yayınlarını 720p görüntü kalitesinde yapabileceğimiz söyleniyor. Şu an PS4 sahipleri yayınlarını 960x540 çözünürlükte yapabiliyorlar.
 
    Bunun yanında Twitch canlı yayınlarımızı Dualshock 4'ün Share tuşunu kullanarak arşivimize ekleyebileceğimiz de belirtiliyor. Özellikle arşive ekleme özelliğinin gelmesi harika olmuş diyebiliriz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak videogamer sony playstation 4 ps4 playstation next gen
Ufukta Yeni Bir Unreal Tournament Oyunu Gözükmüyor Sony: Project Morpheus Oyunları Rahatlıkla 1080p ve 60 fps'de Çalışır
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

20.3.2014 17:33:10

0
quote:

Orijinalden alıntı: en taro adun Her alanda olması gerektiği gibi twitch.tv ye de acil bir rakip lazım. Şu anda streaming pastasından neredeyse bütün payı alıyorlar ve piyasada tek başlarına istedikleri gibi hareket ediyorlar.

Yayınları izlerken sık sık takılmalar oluyor. Bunun çözümü ve kaliteyi arttırmak adına sundukları bir yenilikse yok. Uzun zamandır "streaming" olayına getirdikleri tek yenilik "twitch plays pokemon" denilen binlerce kişinin pokemon oynamaya çalıştığı saçmalık.

Hem izleyicinin hem de stream yapan kişinin başka bir platforma geçme gibi bir seçeneği olmadığı için twitch.tv ye şu anlık bağlı durumdayız. Umarım yeni bir platform ortaya çıkar ve olması gereken rekâbet ortamı oluşur. Böylece hem stream yapan hem de stream izleyenler için yüksek kalite standartına hızlı bir şekilde ulaşılır.
Sanki rakip gelince Twitch.tv düzeleceğinimi sanıyosun. Gene aynı kalacak

BSC Misafiri

20.3.2014 16:12:23

0
PS4 hala 1 adim onde kayir konusunda. Arkadasimiz yukarida Twitch rakibi yok demis. Bilmiyorum ama Usstream'den haberi yok galiba. Usstream Xbox One'da bulunmuyor ama PS4'de ilk gunden beri var ve ben hep Usstream kullaniyorum. Altyapisi ve populerligi ozellikle Amerikada daha fazla. Kaldiki USstream canli yayinlarimi bizzat test ettim. Ilk gunden beri 720P ps4 uzerinden canli yayinlar usstream'de. Arastirmaniz ya da denemeniz lazim bizzat boyle detaylara ulasmak icin.

Ersin ÇAKI

20.3.2014 12:01:32

0
Şuanda 640p yayın yapabildigimiz için Share butonunu pek kullanma gereği duymuyordum. 720p olarak güncellenecek olması ve Arşivde saklayabilecek olmamız çok iyi oldu. Biran önce çıksın şu güncelleme.

en taro adun

20.3.2014 11:54:12

+1
Her alanda olması gerektiği gibi twitch.tv ye de acil bir rakip lazım. Şu anda streaming pastasından neredeyse bütün payı alıyorlar ve piyasada tek başlarına istedikleri gibi hareket ediyorlar. Yayınları izlerken sık sık takılmalar oluyor. Bunun çözümü ve kaliteyi arttırmak adına sundukları bir yenilikse yok. Uzun zamandır "streaming" olayına getirdikleri tek yenilik "twitch plays pokemon" denilen binlerce kişinin pokemon oynamaya çalıştığı saçmalık. Hem izleyicinin hem de stream yapan kişinin başka bir platforma geçme gibi bir seçeneği olmadığı için twitch.tv ye şu anlık bağlı durumdayız. Umarım yeni bir platform ortaya çıkar ve olması gereken rekâbet ortamı oluşur. Böylece hem stream yapan hem de stream izleyenler için yüksek kalite standartına hızlı bir şekilde ulaşılır.

Moltherion

20.3.2014 11:50:27

0
XOne'dan farkı kalmadı kayıt konusunda.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 4
+ TAKİBE
AL
143 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız