Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Playstation 3 Hayata Döndü!


 
     Dün patlak veren ve uzun süre konuşulacağa benzeyen PS3 hatası nihayet giderildi.
 
     Eski kasa Playstation 3'lerde dün oldukça şaşırtıcı bir hata haberi ortaya çıkmıştı. APOCALYPS3 hatası olarak kullanıcılar tarafından adlandırılan hatanın kodu ise 8001050F olarak gözükmüştü. Bu hata sonrasında Sony'nin tutumu ise oldukça ilginç olmuştu. Varolan hata hakkında fazla bilgi vermeyen Sony, hatanın bir gün içerisinde giderileceğini ve kullanıcıların bu süre içerisinde PS3'lerini açmamalarını tavsiye etmişti. Bu açıklama sanırım hatanın kendisinden de uzun bir süre konuşulabilir.
 
     Gelelim hatanın sebebine. Olayın patlak vermesinden sonra bir çok kullanıcı nedeni Playstation 3'ün hacklenmesinden dolayı olabileceğini aklına getirdi. Daha bir çok fikir ortaya atılırken hatanın asıl nedeninin ise tarihlerden meydana geldiği anlaşıldı.
 
     Eski kasa PS3'lerin yazılımlarından dolayı tarih kısmında meydana geldiği tahmin edilen bu hata kayıt silinmelerine, trophy silinmelerine ve bazı ekstra problemleri de beraberinde getirdi.
 
     Gece saatlerinde düzeltilen bu hata sonrası Sony'den de resmi bir açıklama geldi ve mevcut hatanın giderildiği açıklandı.
 
     Patlak veren bu hata sonrası Sony'nin uzun süre dillerde dolaşacağı kesin. Bu durumdan en zararlı çıkan ise gene oyun severler oldu. 3 Kırmızı hatası, ApocolyPS3 ve benzer hatalar derken bu nesilin oyun sektörü için en sancılı nesillerden biri olduğunu söyleyebiliriz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak playstation 3 PS3 ps3 slim Sony
21 - 27 Şubat Impulse Satışları Yeni Devil May Cry 4 Figürleri

BSC Misafiri

3.3.2010 14:36:47

0
Bu haberi ersin yazdığı nerden belli:D Haberin başlangıcına bakmak yeterli :D Patlaklı matlaklı :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Playstation 3
+ TAKİBE
AL
70 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız