Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PlayerUnknown’s Battlegrounds Xbox One Çıkış Tarihi Duyuruldu

 
   PlayerUnknown’s Battlegrounds 12 Aralık'ta Xbox Game Preview (Oyun Ön İzleme) programı kapsamında Xbox One için çıkış yapacak.

   Üç özel, limitli sürüm kozmetik paketi (“PUBG Warrior Pack,” “PUBG Accessory Pack,” ve “PUBG Tracksuit Pack”) çıkışı sırasında ulaşılabilir ve Xbox One'a özel olacak. Bunların dışında, PlayerUnknown’s BattleGrounds Xbox Game Preview versiyonunda herhangi bir oyun içi satın alma seçeneğinin olması planlanmıyor.
 
   Xbox One çıkış tarihi haberinin yanı sıra, Bluehole ayrıca aralık ayının sonlarında PC için 1.0 versiyonunu piyasaya çıkarmaya hazır olduklarını da açıkladı.
 
   PlayerUnknown’s Battlegrounds Xbox One ve PC versiyonları aynı anda geliştiriliyor, ancak kendi ayrı yol haritalarına sahipler. Çeşitli Xbox One özellikleri ve işlevleri değişecek ve zamanla PC'de olduğu gibi aktif hale gelecek. Bluehole'un amacı her iki versiyonun olabildiğince çabuk bir şekilde birbirine hizalanmasını sağlamak.

Bu haberin bağlantısı
URL
player unknown battlegrounds bluehole battle royale pc h1z1 fps tps
WCA 2017 Avrupa Elemeleri'ne Team EnVyUs Yerine NaVi Dahil Edildi The Walking Dead: The Telltale Series Collection Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayerUnknown's Battlegrounds
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız