Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PlayerUnknown's Battlegrounds 8.2 Güncellemesi 19 Ağustos'ta Yayınlanacak

PUBG Corporation, PlayerUnknown's Battlegrounds'ın versiyon 8.2 güncellemesinin 12 Ağustos'ta test sunucularında, 19 Ağustos'ta tüm oyuncular için yayınlanacağını duyurdu.
 

Güncellemenin öne çıkan özellikleri:
 
 
Yeni Silah: MG3
 
 
Savaş Alanı Yardım Paketlerinde bulunan en yeni silah, hızlı ateş eden MG3 Hafif Makineli Tüfek. İki farklı atış hızı, stabilite için bir bipod, spreyinizi takip etmenize yardımcı olacak izli mermiler ve araçlara karşı arttırılmış silah hasarı ile, büyük kırmızı kutu için savaşmanın artık yeni bir nedeni var.
 
 
Yeni Fırlatılabilir: Yanıltıcı Bomba
 

Yeni Yanıltıcı Bomba ile düşmanlarınızı şaşırtın ve hareketlerinizi gizleyin. Sanhok’ta dünya ganimeti olarak mevcut olan Yanıltıcı Bomba, atıldıktan sonra yaklaşık 10 saniye boyunca sahte silah sesleri çıkaracak ve size hareket etmeniz için biraz zaman kazandıracaktır. Yanıltıcı Bomba, ateşli silah seslerini taklit eden yeni bir fırlatılabilirdir. Kasıtlı olarak rakiplerinizin dikkatini dağıtmak ve onları zekanızla yenmeniz için taktiksel bir eşya olarak kullanılmak üzere tasarlanmıştır.
  
 
Silah Yeniden Modellemeleri ve Yeniden Kaplamaları
 

M416, SKS ve Kar98k, yüksek görsel kalitede sıfırdan yeniden tasarlandı. Görsel güncellemeleriyle birlikte, bu silahların silah sesleri, iyileştirilmiş kaliteye uyacak şekilde elden geçirildi.
 
 
Erangel Docks
 
 

Erangel’e dört rıhtım (Docks) eklendi. Biri Novorepnoye ve diğeri Ferry Pier’de olmak üzere mevcut rıhtımlara iki rıhtım daha eklendi. Erangel anakarasının ve Sosnovka Adası’nın güney plajına da rıhtım eklendi. 
 
 
Tekerlek Menüsü İyileştirmeleri
 
 

PUBG fırlatılabilir cephanelerine yakın zamanda yapılan çok sayıda eklemenin daha kolay kullanılabilmesi için güncellendi. 
 
 
PCS 2
 
 
Esports Sekmesi, PCS2 ve bir sonraki Pick’em Challenge’ı içerecek şekilde güncellendi. Challenge’ın kilidi açıldığında, daha önce olduğu gibi tahminlerinizi yapabilirsiniz. Mümkün olduğunca çok puan kapın ve harika yeni PCS2 eşyalarına sahip olun.
 
 
Kask Gizleme Seçeneği
 

Bazen sadece kendiniz için iyi görünmek istersiniz. Böyle zamanlar için, kellenizi iyi bir 3. Seviye kaskla koruyor olsanız bile, kendiniz için kaskınızın görülmemesini sağlayabilirsiniz. Bu işlevsellik tamamen kozmetiktir ve diğer oyuncular sizi kaskla görmeye devam edecektir ancak en azından çorba paranızın tadını tam bir Alex the Dinosaur kostümü ihtişamıyla çıkarmanın mutluluğunu yaşayabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
player unknown battlegrounds bluehole battle royale pc h1z1 fps tps
The Last of Us Part II'ye Gerçekçi Zorluk Seviyesi ve Kalıcı Ölüm Modu Geliyor FIFA 21 Ultimate Team'de Fitness Kartları Kaldırılıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayerUnknown's Battlegrounds
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız