Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PlayStation Web ve Mobil Mağazası Bu Ay Güncelleniyor

  
Planete Vita'nın haberine göre Sony Interactive Entertainment, geliştiricileri bilgilendirerek bu ay web ve mobil üzerindeki PlayStation Store'un güncelleneceğini açıkladı.
 
Yeni mağaza web için 19 Ekim'de, mobil için 28 Ekim'de çıkacak.
 
Bu tarihler itibarıyla artık PlayStation 3, PS Vita ve PSP içerikleri ve PlayStation 4 uygulamaları, temaları ve avatarları web ve mobil PlayStation Store'dan satın alınamayacak. Kullanıcılar bu içerikleri direkt olarak konsoldan alabilecek.
 
İstek listesi özelliği de kaldırılıyor.
 
Planete Vita'nın haberinde Sony Interactive Entertainment'tan gelen mailde daha fazla bilgi bulunmuyor.
 
Eurogamer haberi doğruladı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak The Verge sony playstation 4 ps4 playstation next gen
Microsoft, Xbox Series X'in Çok Fazla Isındığına İlişkin Endişeleri Yatıştırdı The Haunting of Bly Manor Dizisi Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Sayko RGB

9.10.2020 14:05:59

+1
quote:

Orjinalden alıntı: cnbzkrt <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Sayko RGB Bu da konsolu olan kraldır konsolu olmayan zavallıdır modunda. Komik ve acınası bir yorum.</blockquote> İroni yaptığımı anlamayacak kadar komik ve acınası bir yorum olmuş.
En başından beri sorunsuz çalışan bir sisteme ironi yaptım diye dansöz gibi kıvırmana gerek yok acınası varlık XD

arslan0058

9.10.2020 13:34:32

+1
Yillar oldu hala kredi karti sorunlari var psden alirken webden alinca gene bir nebze daha az sorun oluyordu, cok sacma bir guncelleme olmus.

Megathrone26

9.10.2020 12:16:22

0
quote:

Orjinalden alıntı: cnbzkrt <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Megathrone26 &lt;blockquote class="quote"&gt;&lt;i&gt;quote:&lt;/i&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;Orjinalden alıntı: cnbzkrt &amp;lt;blockquote class="quote"&amp;gt;&amp;lt;i&amp;gt;quote:&amp;lt;/i&amp;gt;&amp;lt;br&amp;gt;&amp;lt;br&amp;gt;Orjinalden alıntı: Megathrone26 &amp;amp;lt;blockquote class="quote"&amp;amp;gt;&amp;amp;lt;i&amp;amp;gt;quote:&amp;amp;lt;/i&amp;amp;gt;&amp;amp;lt;br&amp;amp;gt;&amp;amp;lt;br&amp;amp;gt;Orjinalden alıntı: cnbzkrt Hiç gerek yokmuş bence oyun almayı direk sadece konsol üzerinden yapsınlar böyle webmiş mobil uygulamaymış bunlar geri kalmış işler en iyisi konsol zorunluğu, konsolun yoksa oyunu almayacaksın kardeş bu kadar basit ne kasiyor bu kadar bu sony&amp;amp;lt;/blockquote&amp;amp;gt; hani satın alımda hiçbir sorun yaşanmasa bu dediğini mantıklı bulabilirdim kardeşim lakin yaklaşık 10 yıldır ps3 ve ps4 kullanan biri olarak konsol üzerinden herhangi birşey satın alırken sorun olabiliyor, web tarayıcısı üzerinden alınabiliyor bazen. Bazen de tam tersi oluyor. Hani bunca zamandır her ikisiyle de karşılaştığım için evet başta da dediğim gibi sorunsuz sıkıntısız çalışsa olabilir lakin şu vaziyette kesinlikle yanlış bir karar olmuş eğer gerçekse haber&amp;lt;/blockquote&amp;gt; Yorumum ironi üzerineydi bu yapılan düpedüz saçmalık mobil çağda mobil uygulamayı kaldırıp onun yerine tarayıcı üzerinden oyun aldırmak falan saçma sapan bir iş bunlar geçenlerde mobil grup uygulamasını bile kaldırdılar neymiş konsoldan kullanacakmışsın birde üstüne hala appstoreda duruyor uygulama madem kaldırıyon uygulamayıda kaldır. Yorumuma cevap yazacak diğer arkadaşlara orda ironi yapmıştım tabi öncesinde ironi nedir diye bir açıklama yapmak gerek sanırım&lt;/blockquote&gt; İğneleme yapmana gerek yoktu kardeşim lakin yine de canın sağolsun ne diyeyim. Evet ironi yaptığını anlayamadığım için senden özür dilerim. Sağlıcakla kal...</blockquote> Kusuruma bakma sert bir dil kullandıysam eğer amacım laf sokmak ya da iğneleme yapmak değildi aşağıdaki arkadaşın yorumuna istinaden biraz sert çıkışmış olabilirim bir plastik parçası için ne kalp kırmak isterim ne de yanlış anlaşılmak, hata bende bu yüzden.
Canın sağolsun kardeşim sorun yok sağlıcakla kalasın [&:]

cnbzkrt

9.10.2020 12:06:41

0
quote:

Orjinalden alıntı: Megathrone26 <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: cnbzkrt &lt;blockquote class="quote"&gt;&lt;i&gt;quote:&lt;/i&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;Orjinalden alıntı: Megathrone26 &amp;lt;blockquote class="quote"&amp;gt;&amp;lt;i&amp;gt;quote:&amp;lt;/i&amp;gt;&amp;lt;br&amp;gt;&amp;lt;br&amp;gt;Orjinalden alıntı: cnbzkrt Hiç gerek yokmuş bence oyun almayı direk sadece konsol üzerinden yapsınlar böyle webmiş mobil uygulamaymış bunlar geri kalmış işler en iyisi konsol zorunluğu, konsolun yoksa oyunu almayacaksın kardeş bu kadar basit ne kasiyor bu kadar bu sony&amp;lt;/blockquote&amp;gt; hani satın alımda hiçbir sorun yaşanmasa bu dediğini mantıklı bulabilirdim kardeşim lakin yaklaşık 10 yıldır ps3 ve ps4 kullanan biri olarak konsol üzerinden herhangi birşey satın alırken sorun olabiliyor, web tarayıcısı üzerinden alınabiliyor bazen. Bazen de tam tersi oluyor. Hani bunca zamandır her ikisiyle de karşılaştığım için evet başta da dediğim gibi sorunsuz sıkıntısız çalışsa olabilir lakin şu vaziyette kesinlikle yanlış bir karar olmuş eğer gerçekse haber&lt;/blockquote&gt; Yorumum ironi üzerineydi bu yapılan düpedüz saçmalık mobil çağda mobil uygulamayı kaldırıp onun yerine tarayıcı üzerinden oyun aldırmak falan saçma sapan bir iş bunlar geçenlerde mobil grup uygulamasını bile kaldırdılar neymiş konsoldan kullanacakmışsın birde üstüne hala appstoreda duruyor uygulama madem kaldırıyon uygulamayıda kaldır. Yorumuma cevap yazacak diğer arkadaşlara orda ironi yapmıştım tabi öncesinde ironi nedir diye bir açıklama yapmak gerek sanırım</blockquote> İğneleme yapmana gerek yoktu kardeşim lakin yine de canın sağolsun ne diyeyim. Evet ironi yaptığını anlayamadığım için senden özür dilerim. Sağlıcakla kal...
Kusuruma bakma sert bir dil kullandıysam eğer amacım laf sokmak ya da iğneleme yapmak değildi aşağıdaki arkadaşın yorumuna istinaden biraz sert çıkışmış olabilirim bir plastik parçası için ne kalp kırmak isterim ne de yanlış anlaşılmak, hata bende bu yüzden.

Yanfo

9.10.2020 11:58:35

0
Neden acaba?

Megathrone26

9.10.2020 11:54:03

+1
quote:

Orjinalden alıntı: cnbzkrt <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Megathrone26 &lt;blockquote class="quote"&gt;&lt;i&gt;quote:&lt;/i&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;Orjinalden alıntı: cnbzkrt Hiç gerek yokmuş bence oyun almayı direk sadece konsol üzerinden yapsınlar böyle webmiş mobil uygulamaymış bunlar geri kalmış işler en iyisi konsol zorunluğu, konsolun yoksa oyunu almayacaksın kardeş bu kadar basit ne kasiyor bu kadar bu sony&lt;/blockquote&gt; hani satın alımda hiçbir sorun yaşanmasa bu dediğini mantıklı bulabilirdim kardeşim lakin yaklaşık 10 yıldır ps3 ve ps4 kullanan biri olarak konsol üzerinden herhangi birşey satın alırken sorun olabiliyor, web tarayıcısı üzerinden alınabiliyor bazen. Bazen de tam tersi oluyor. Hani bunca zamandır her ikisiyle de karşılaştığım için evet başta da dediğim gibi sorunsuz sıkıntısız çalışsa olabilir lakin şu vaziyette kesinlikle yanlış bir karar olmuş eğer gerçekse haber</blockquote> Yorumum ironi üzerineydi bu yapılan düpedüz saçmalık mobil çağda mobil uygulamayı kaldırıp onun yerine tarayıcı üzerinden oyun aldırmak falan saçma sapan bir iş bunlar geçenlerde mobil grup uygulamasını bile kaldırdılar neymiş konsoldan kullanacakmışsın birde üstüne hala appstoreda duruyor uygulama madem kaldırıyon uygulamayıda kaldır. Yorumuma cevap yazacak diğer arkadaşlara orda ironi yapmıştım tabi öncesinde ironi nedir diye bir açıklama yapmak gerek sanırım
İğneleme yapmana gerek yoktu kardeşim lakin yine de canın sağolsun ne diyeyim. Evet ironi yaptığını anlayamadığım için senden özür dilerim. Sağlıcakla kal...

cnbzkrt

9.10.2020 11:46:51

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Bak bazen Konsoldan alırken sıkıntı çıkıyor PC'den alıyoruz, Yada ne bileyim Yeni nesil Konsol almadan önce indirimde oyun varsa PC'den alıyoruz..Konsolu almadan önce hazır oluyor oynanacak oyunlar.. Yada Elimdeki konsolu satıp bir üst modeline geçmek istiyorum..Geçene kadar o süre zarfında indirime giren oyunlar oluyor onu alıyorum PC'den...Umarım Sony bizi zor duruma sokacak şeyler yapmıyordur..Bu aralar işleri güçleri oyuncularla ters gitmek oldu..
Valla istedikleri kadar ters gitsinler bizim işimize gelir orada kapı gibi Xbox duruyor halen bu saçmalıklara devam ederlerse çok güzel yerini dolduracak bir firma ile bir cihaz var zaten kendi paşa gönülleri bilir.

cnbzkrt

9.10.2020 11:44:40

0
quote:

Orjinalden alıntı: Megathrone26 <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: cnbzkrt Hiç gerek yokmuş bence oyun almayı direk sadece konsol üzerinden yapsınlar böyle webmiş mobil uygulamaymış bunlar geri kalmış işler en iyisi konsol zorunluğu, konsolun yoksa oyunu almayacaksın kardeş bu kadar basit ne kasiyor bu kadar bu sony</blockquote> hani satın alımda hiçbir sorun yaşanmasa bu dediğini mantıklı bulabilirdim kardeşim lakin yaklaşık 10 yıldır ps3 ve ps4 kullanan biri olarak konsol üzerinden herhangi birşey satın alırken sorun olabiliyor, web tarayıcısı üzerinden alınabiliyor bazen. Bazen de tam tersi oluyor. Hani bunca zamandır her ikisiyle de karşılaştığım için evet başta da dediğim gibi sorunsuz sıkıntısız çalışsa olabilir lakin şu vaziyette kesinlikle yanlış bir karar olmuş eğer gerçekse haber
Yorumum ironi üzerineydi bu yapılan düpedüz saçmalık mobil çağda mobil uygulamayı kaldırıp onun yerine tarayıcı üzerinden oyun aldırmak falan saçma sapan bir iş bunlar geçenlerde mobil grup uygulamasını bile kaldırdılar neymiş konsoldan kullanacakmışsın birde üstüne hala appstoreda duruyor uygulama madem kaldırıyon uygulamayıda kaldır. Yorumuma cevap yazacak diğer arkadaşlara orda ironi yapmıştım tabi öncesinde ironi nedir diye bir açıklama yapmak gerek sanırım

cnbzkrt

9.10.2020 11:40:44

0
quote:

Orjinalden alıntı: Sayko RGB Bu da konsolu olan kraldır konsolu olmayan zavallıdır modunda. Komik ve acınası bir yorum.
İroni yaptığımı anlamayacak kadar komik ve acınası bir yorum olmuş.

BSC Misafiri

9.10.2020 11:39:31

+2
Bak bazen Konsoldan alırken sıkıntı çıkıyor PC'den alıyoruz, Yada ne bileyim Yeni nesil Konsol almadan önce indirimde oyun varsa PC'den alıyoruz..Konsolu almadan önce hazır oluyor oynanacak oyunlar.. Yada Elimdeki konsolu satıp bir üst modeline geçmek istiyorum..Geçene kadar o süre zarfında indirime giren oyunlar oluyor onu alıyorum PC'den...Umarım Sony bizi zor duruma sokacak şeyler yapmıyordur..Bu aralar işleri güçleri oyuncularla ters gitmek oldu..

Sayko RGB

9.10.2020 11:37:38

+1
Bu da konsolu olan kraldır konsolu olmayan zavallıdır modunda. Komik ve acınası bir yorum.

Megathrone26

9.10.2020 11:37:34

0
quote:

Orjinalden alıntı: cnbzkrt Hiç gerek yokmuş bence oyun almayı direk sadece konsol üzerinden yapsınlar böyle webmiş mobil uygulamaymış bunlar geri kalmış işler en iyisi konsol zorunluğu, konsolun yoksa oyunu almayacaksın kardeş bu kadar basit ne kasiyor bu kadar bu sony
hani satın alımda hiçbir sorun yaşanmasa bu dediğini mantıklı bulabilirdim kardeşim lakin yaklaşık 10 yıldır ps3 ve ps4 kullanan biri olarak konsol üzerinden herhangi birşey satın alırken sorun olabiliyor, web tarayıcısı üzerinden alınabiliyor bazen. Bazen de tam tersi oluyor. Hani bunca zamandır her ikisiyle de karşılaştığım için evet başta da dediğim gibi sorunsuz sıkıntısız çalışsa olabilir lakin şu vaziyette kesinlikle yanlış bir karar olmuş eğer gerçekse haber

cnbzkrt

9.10.2020 11:20:25

0
Hiç gerek yokmuş bence oyun almayı direk sadece konsol üzerinden yapsınlar böyle webmiş mobil uygulamaymış bunlar geri kalmış işler en iyisi konsol zorunluğu, konsolun yoksa oyunu almayacaksın kardeş bu kadar basit ne kasiyor bu kadar bu sony
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 4
+ TAKİBE
AL
143 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız