Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PlayStation VR2'nin 2023'ün İlk Çeyreğinde Çıkış Yapacağı Bildirildi

 
 
Sony tarafından geliştirilen yeni nesil oyuncu başlığı PlayStation VR2'nin çıkış tarihi hakkında çeşitli söylentiler ortaya çıkmaya devam ediyor. Twitter üzerinden TF International Securities analisti Ming-Chi Kuo, PlayStation VR2'nin 2022'nin ikinci yarısında yaklaşık 1,5 milyon adet üretileceğini ve 2023'ün ilk çeyreğinde piyasaya çıkacağını belirtiyor.
 
Geçtiğimiz hafta Sony, PlayStation VR2'nin çıkışı ile 20'den fazla büyük birinci taraf ve üçüncü taraf oyuna sahip olacağını açıklamıştı. Sony Interactive Entertainment CEO'su Jim Ryan, PlayStation VR2'nin çıkışının ses getirmesi adına gerekli çalışmaların yapıldığını belirtti. Bunun yanı sıra 20'den fazla birinci taraf ve üçüncü taraf yapımın yer alacağını açıkladı. Bu doğrultuda geliştiricilerle iş birliği içerisinde olduklarını bildirdi.
 
Öte yandan Sony Interactive Entertainment, 3 Haziran TSİ 01:00'de State of Play etkinliğine ev sahipliği yapacağını duyurmuştu. 30 dakikalık yayında üçüncü taraf ortaklardan bazı heyecan verici açıklamalar ve PlayStation VR2 için geliştirilmekte olan çeşitli oyunlara bir bakış atılacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Vgchartz oyun geliştirme stüdyo firma sony
Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown DLC'si Tekken 7 Pack, 1 Haziran'da Geliyor Warcraft III: Reforged için Yeni Detaylar Haziran'da Gelecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

1.6.2022 17:15:32

0
ps5 halen 3d bluray filmleri çalıştırmıyor ps4 çalıştırıyordu

mehmetalpertr

1.6.2022 16:18:59

0
Oculus Quest 2 alacaktım. Olmadı bir türlü. Fiyatlar aldı başını gitti. Artık PSVR 2 yi bekleyeceğim sanırım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sony
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız