Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PlayStation VR2 Uygulaması Steam'e Geliyor

 
 
Sony tarafından piyasaya sürülen PlayStation VR2 sanal başlıkları için kullanılan uygulama, Steam platformuna gelmeye hazırlanıyor. Açıklanan detaylara göre şu anda sayfası açık olan uygulama 6 Ağustos tarihinde kullanıma sunulmayı bekliyor.
 
Steam sayfası şu anda açık durumda 
 
 
 
Bu hamle ile birlikte PC oyuncuları artık VR oyunlarını oynamak için PlayStation VR2 başlığını da kullanabilecek. Elbette oyunları oynamak için PS VR2 uygulamasını Steam platformu üzerinden yüklemeniz gerekecek.
 
Sony ayrıca PlayStation VR2 için PC gereksinimlerini de paylaştı. Açıklanan gereksinimlere göre PC oyuncularının en az 8 GB RAM'e, Intel Core i5 7600 veya AMD Ryzen 3 3100 işlemciye ve NVIDIA GeForce GTX 1650 veya AMD Radeon RX 5500XT bir ekran kartına sahip olmaları gerekecek.
 
PlayStation VR2 sanal başlığı çıkışından bu yana pek az oyunla desteklendi ve kullanıcılar genellikle oyunların yetersiz olduğundan şikayet etmeye devam ediyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming oyun haberler 2024
Yeni Skyrim Modu Kadın NPC'leri Daha da Güzelleştiriyor Sony, Concord Oyununda Savaş Biletinin Olmayacağını Doğruladı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

26.7.2024 16:48:10

0
Vr teknolojisi sürekli gelişmekte olan bir platform olduğu için, üret tutmadıysa çöpe at kafasında olan sony gibi bir markanın pc tarafında sürekli cihaza sürekli destek sunacaklarından şüpheliyim. Sony nin buradaki çabası elllerinde patlayan psvr2 zararını biraz daha hafifletebilmektir.

BSC Misafiri

25.7.2024 22:20:37

0
Vr için Playstation alan 10 kişiyi mi kavuruyor? Vr gelişmekte olan bir teknoloji ve oyunla desteklenmesi lazım sony kendi konsoluna anca exc oyun yetiştiriyor vr için exc oyunu horizon ve gr7 den başka yok üçüncü partiler zaten oyun değil demo gibi oluyor çoğunlukla bütün bi deneyim veremiyor bunu pcye uyumlu yapması cihazın satışını artırır satış artarsa exc vr oyunu yatırımı artar o da ps5 e özel olur tabii

BSC Misafiri

25.7.2024 19:47:07

0
Sony,playStation'ın helvasını kavurmaya devam ediyor.Bu gidişle helva yanacak ve bir devir son bulacak.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız