Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PlayStation Portal El Konsolunun Çıkış Tarihi Açıklandı

 
 
Sony Interactive Entertainment, taşınabilir el konsolu PlayStation Portal'ın 15 Kasım'da 199,99 dolarlık bir fiyatla çıkış yapacağını duyurdu. Ön siparişler şu anda PlayStation Direct'te mevcut. PS5 temelli el konsolu uzaktan oynatma seçeneğiyle ön plana çıkıyor.
 
Remote Play bir konsol geliyor
 
 
 
PlayStation Portal, Remote Play yani uzaktan oynatma seçeneğiyle geliyor. PlayStation 5 konsolunuzla beraber deneyimleyebileceğiniz bu el konsolu evinizdeki Wi-Fi ağı üzerinden bağlanmanıza olanak tanıyor. PS5 kontrolcüsü şeklinde karşımıza çıkan konsolda dokunsal geri bildirim, uyarlanabilir tetikleyiciler ve DualSense kablosuz kontrolcü özellikleri yer alıyor. 
 
PlayStation Portal konsolu, PlayStation 5 konsolunuzda yüklü olan uyumlu oyunları Wi-Fi ağı üzerinden oynatabiliyor. Konsolu kullanmak için saniyede en az 5 MB geniş bant internete sahip bir ağa bağlanmanız gerekiyor. Daha iyi bir oyun deneyimi için de saniyede en az 15 MB'lık yüksek hızlı bir bağlantı öneriliyor.
 
Oyun deneyiminizin kalitesi Wi-Fi hizmetine bağlı olarak değişkenlik gösterebiliyor. Öte yandan el konsolunu kullanmak için PlayStation 5 ve PlayStation Network hesabı gerekiyor. 
 
Ön sipariş fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu sony playstation 5 ps5 playstation next gen
Borderlands Koleksiyon Sürümü Duyuruldu: 2.668 TL Yerine 242 TL! Yeni The Witcher Oyunu Üzerinde Şu Anda Yaklaşık 260 Kişi Çalışıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Hudson51

3.9.2023 16:32:38

0
PSVR2 gibi ölü doğan başka bir Sony projesi...

gamerasi

2.9.2023 13:22:23

0
Joypad gibi, o da konsol olmadan çalışmıyor. Benim evim havuz kenarı, geçer havuz başına greenhell de tur kasarım. Bak bu bile tek başına bir sebep. Yurt dışı forumlarda ebeveynler bu cihaza büyük ilgi gösteriyor. Bu cihaz Ps5 ve PS4 oyunlarını oynamak için farklı bir yol, ötesi değil. Sony'den mevcut kataloğumdaki oyunları oynamak için el konsolu ister miyim, tabii isterim.

GT_55

2.9.2023 12:03:41

0
Ps5'siz çalışmayan bir ucube de, diyebiliriz. Bu ucubenin neden çıktığını hala anlayabilmiş değilim.

gamerasi

1.9.2023 20:25:48

+5
El konsolu değil, ekranlı kontrol cihazı.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 5
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız