Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PlayStation Plus'ın Ekim Ayı Oyunları Açıklandı

 
 
Sony Interactive Entertainment, PlayStation Plus Essential aboneleri için Ekim ayında gelecek oyunları açıkladı. Tüm oyunlar 4 - 31 Ekim arasında mevcut olacak. Ekim ayı PlayStation Plus Ekstra ve Premium Oyun Kataloğu'na gelecek oyunlar bu ayın sonunda duyurulacak.
 
Ekim ayında gelecek oyunlar
 
- Hot Wheels Unleashed (PS5, PS4): Harika yarışlarda mücadele ederek yeteneklerini göster ve saf eğlenceye hazır ol! Drift at, turboyu doldur ve kendini olağanüstü döngülere bırak ama dikkatli ol! Çok yavaş olursan yer çekimi, üzerine düşeni yapar.
 
- Injustice 2 (PS4): INJUSTICE 2'de en sevdiğin DC efsanelerinden müthiş bir versiyon oluştur ve onları güçlendir. HER SAVAŞ SENİ TANIMLAR: Her maç sonunda, ekibini donatmak, kişiselleştirmek ve geliştirmek için eşyalar kazanacaksın.
 
- SUPERHOT (PS4): Superhot adındaki bu FPS oyununu diğer FPS'lerden ayrı kılan özellik oyunun zamanı işleyiş biçimi. Superhot'da zaman sadece siz hareket ettiğinizde akıyor. Örneğin karşınızdaki düşman size ateş ettiğinde duruyorsanız merminin havada durduğunu görebiliyorsunuz. Kaçmak için hareket ettiğiniz de de mermi size doğru gelmeye devam ediyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu PlayStation Plus Plus PlayStation Ücretsiz Oyun Plus bu ay plus ücretsiz oyun ücretsiz Sony
Yan Görevleriyle Öne Çıkan Rol Yapma Oyunları PUBG Continental Series 7'de Final Etabı Heyecanı!

yaratıc1KLAVYE

30.9.2022 11:45:23

0
Bu ayı pas geçtim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation Plus
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız